10265596 690577831033993 4927955418960718747 o

Onderbouw

Lijst van Gabien Borm

Toon
2 reacties

App met verschillende werkvormen om te gebruiken in de klas. Door te schudden krijg je een willekeurige werkvorm voorgeschoteld.

0 reacties

Deze app is gemaakt om de visuele waarneming en en fijne motoriek bij de jongste leerlingen.

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje aankleden, bouw een vogelhuisje voor de vogel die het koud heeft en gooi sneeuwballen.

12 reacties

Met Kenny leren kinderen in een spelsituatie schrijfbewegingen, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie. Helaas is deze app niet meer beschikbaar ...

App om de blokletters en getallen te leren schrijven.

1 reactie

App voor woordenschat rondom thema slapen. Trek je Job z'n pyama aan en help je opruimen?

App om woordenschat te oefenen rondom het thema de kinderboerderij. Dit is de app voor de iPad, er is ook een iPhone-versie.

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje harken, zaadjes zaaien en peentjes oogsten.

Schrijfschrift met meer dan honderd verschillende pagina's om schrijven te oefenen: woordjes, zinnen, cijfers, sommen.

0 reacties

Veeg met je vingers en de plaatjes komen tevoorschijn. Voeg eigen plaatjes toe en speel het samen om de woordenschat te vergroten.

0 reacties

App waarmee Inkie (bekend van het tijdschrift voor meisjes) aangekleed kan worden voor een feest.

Bouw bruggen en weten, vlieg met vliegtuigen en rijd met auto's, ga op safari en ontdek hoe het is om te slapen onder de sterren.

In totaal 50 verschillende kaarten met opdrachten over planten, dieren en dingen die je in de natuur tegenkomt bij een wandeling.

0 reacties

De lite-versie van de app bevat een gedeelte van de betaalde app. In totaal is de prent/het verhaal 12 iPad-schermen groot en kan de leerling spelenderwijs door het verhaal heen...

0 reacties

De lite-versie van de app bevat een gedeelte van de betaalde app. In totaal is de prent/het verhaal 12 iPad-schermen groot en kan de leerling spelenderwijs door het verhaal heen...

0 reacties

Brikki is een leeuwtje, lees het verhaaltje zelf of laat je voorlezen. Je kunt zelf ook een verhaal maken met Brikki. Sleep je plaatjes in het verhaal en schrijf je tekst er bij.

Ga in de platen op zoek naar kleine voorwerpen. Met 9 prachtige puzzels waarin je eindeloos op zoek kunt.

0 reacties

Een grote plaat bestaat uit allemaal kleine voorwerpen, ga op zoek en vind alle kleine dingetjes.

App met 26 prachtige voorleesverhalen voor kinderen van 4 jaar en ouder, geschreven door Rian Visser. Met zoekplaten boordevol geluiden.

2 reacties

Maak met blokken je eigen afbeelding of maak een plaatje na met de gekleurde blokken.

2 reacties

Met deze timer kan een bepaalde tijd vastgezet worden om bijvoorbeeld een oefening te maken. Door de kleuren kan dit ook goed aan jonge kinderen uitgelegd worden. Zeer bruikbaar...

0 reacties

Voorleesverhaal en doe-boek met Rupert, het vrolijke ruimtewezentje. Verschillende leermogelijkheden.

0 reacties

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje met sommen maken, schrijven, kralen tellen en rekenen.

0 reacties

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help oom vliegenier en Nijntje om te vliegen over land, bos en zee.

0 reacties

Bouw je eigen speelgoed weer in elkaar met losse onderdelen. Herken je wat het is?

0 reacties

Memory spel met de mogelijkheid om geluid op te nemen. Kan zeer goed gebruikt worden voor woordenschatontwikkeling. Samen spelen is mogelijk!

0 reacties

Zoek de tegenstellingen, zoals bijvoorbeeld zon-maan, licht-donker, etc. Voeg je eigen stemgeluid aan de plaatjes toe en werk aan de woordenschat.

0 reacties

Doolhof-spel om de ruimtelijke oriëntatie te oefenen. Iets moeilijker dan Maze Game 1.

0 reacties

Zoek de beroepen bij de attributen. Het is ook mogelijk om stemgeluid op te nemen bij de beroepen en zo aan de woordenschat te werken.

0 reacties

Zoek het verschil en het buitenbeentje tussen de plaatjes. Versleep het beeld dat er niet bij hoort. De eerste twee zijn gratis. Iets moeilijker niveau dan What's Diff 2 en gaat...

0 reacties

Zoek het verschil en het buitenbeentje tussen de plaatjes. Versleep het beeld dat er niet bij hoort. De eerste twee zijn gratis. Iets moeilijker niveau dan What's Diff 1

0 reacties

Iets moeilijkere app om visueel te leren onderscheiden. In een matrix moeten leerlingen de vormen ordenen zodat de rijen en kolommen van de matrix kloppen.

0 reacties

Benoem de plaatjes die horen bij het gezin en de voorwerpen die gebruikt worden in het gezin. Leer voorwerpen herkennen die bij elkaar horen (met elkaar verbonden zijn zoals fam...

0 reacties

App met het meest eenvoudige niveau van categoriseren en leren vormen waar te nemen. Door ze te benoemen train je ook de woordenschat.

0 reacties

App helpt bij de visuele waarnemingsvaardigheden en bij het leren categoriseren. Als je de onderdelen gaat benoemen dan train je ook woordenschat.

0 reacties

Zoek het verschil en het buitenbeentje tussen de plaatjes. Versleep het beeld dat er niet bij hoort. De eerste twee zijn gratis.

0 reacties

Kies je lievelingsgerecht met je favoriete ingrediënten en maak het virtueel klaar.

0 reacties

App om de jongsten te leren om vormen visueel te onderscheiden. Helpt ook bij ruimtelijke oriëntatie en categorisering.

0 reacties

Maak je eigen mozaïek en werk aan je oog-hand-coördinatie en visuele waarneming.

0 reacties

Interactief prentenboek over dieren en dierengeluiden.

Prachtige app om geometrische figuren mee te oefenen. Alle figuren met de goede benamingen.

Ontdek de dieren op aarde en luister naar alle dierengeluiden.

Leer over groente, fruit, vlees en vis. Weeg je boodschappen en betaal ze.

Puzzel voor kinderen van 2-4 jaar.

Puzzel-app met 158 puzzels (met Engelse benamingen) om allerlei vormen en letters te leren. Bij de puzzels met een muziekinstrument speelt ook muziek door het instrument af.

2 reacties

Game voor kinderen om de fijne motoriek te oefenen. Zoek naar de witte pinguïn die verstopt is in de sneeuw. Gebaseerd op het mooie prentenboek van Marcel van Driel en illustrat...

Leer met behulp van games de getallen en optellen. Speel ze zo snel mogelijk!

0 reacties

Koop je spullen in de supermarkt, reken af met fictief geld en speel samen supermarktje.

Meer dan 40 verschillende puzzels voor jonge kinderen. Onderverdeeld in 4 niveau's.

Letterlegger voor de beginnende lezers om woorden te maken. Gebaseerd op leesmethode Veilig leren lezen.

App om de schrijfletters en cijfers te leren schrijven (verbonden schrift), inclusief hoofdletters.

1 reactie

In deze app zitten heel veel prentenboeken: bekijk, lees en beluister de verhalen. Deze schaf je aan met in-app-aankopen. Speel de interactieve elementen. Maak vervolgens een fi...

1 reactie

App met drie gratis spellen: 'wat hoort bij elkaar?', tekenen en 'je eigen tijdschrift'. Het vierde spel 'weet je het nog?' kan aangekocht worden in de app.

Maak geluid (bijvoorbeeld met je stem) en teken tegelijkertijd op het scherm. Speel het geluid opnieuw door over de tekening te bewegen.

0 reacties

Maak je eigen kunstwerk met verschillende vormen en voorwerpen.

Gratis versie van de app Tel de dieren. Mooi vormgegeven app die leerlingen leert tellen met een liedje.

1 reactie

App-versie van het houten bordspel van Educo. Leer zoeken en tellen op een speelse manier.

0 reacties

Leer opruimen! Deze app gaat over ordenen en sorteren. Deze app is iets moeilijker dan Sort It Out 1.

0 reacties

Leer opruimen! Deze app gaat over ordenen en sorteren.

Speel in de 6 werelden en leer tellen, maak muziek, kleur, leer de dieren en herken patronen. Mooie vormgeving waarin kleuters zelfstandig kunnen spelen.

Leer met Woezel en Pip over kleuren, getallen, patronen en vormen.

0 reacties

Speel spellen met Woezel en Pip: speel 'wie is wie', kleur, speel het doolhofspel, puzzel en speel memory.

0 reacties

Kies een kleurplaat van Bumba en kleur ze mooi in. Met auto-fill functie en de mogelijkheid om er zelf iets bij te tekenen.

Montessori-app voor rekenen. Cijfers/getallen 1 t/m 10: getalrij opzeggen, cijfers schrijven, grootte van getallen op volgorde leggen, getallen aanwijzen, getallen op getallen...

Met deze app maken kinderen kennis met de cijfers 1 tot en met 10. Hoor en zie de cijfers en leer ze allemaal!

0 reacties

App met vier voorleesverhalen over Dikkie Dik. Daarnaast zit er nog een aantal spellen in de app.

Lees en luister naar de verhalen van Dikkie Dik. De app is gratis, maar de verhalen koop je met een in-app-aankoop. Je kunt dan verschillende bundels kiezen.

App waarmee je leuke en leerzame spelletjes met Dikkie Dik kunt doen.

1 reactie

Maak je eigen vrachtwagen, breng je vracht weg en ontvang virtueel geld om meer onderdelen te kunnen kopen.

Leer tellen met je vingers, spelenderwijs de cijfers oefenen.

In een piratenthema zijn verschillende onderdelen van voorbereidend en beginnend rekenen te oefenen. Meer, minder, evenveel en eenvoudig optellen en aftrekken.

0 reacties

Deze app geeft kinderen inzicht in het begrip tijd. Hoe lang duurt iets nog? De klok telt terug.

Letterplankje om woorden neer te leggen. Je kan zelf instellen of de letters fonetisch worden uitgesproken en of woorden bij het neerleggen worden uitgesproken. Stem is in hoogt...

1 reactie

Kinderen maken in deze app kennis met woorden en klanken. Afhankelijk van de leeftijd en ontwikkeling, kun je deze app samen met je kind spelen. Onderdelen: rijmen, zoek het jui...

1 reactie

In de app Bobo Letters maken kinderen kennis met letters en lettergrepen. Afhankelijk van de leeftijd en ontwikkeling, kun je deze app samen met je kind spelen. Onderdelen: woo...

0 reacties

In de app Bobo Vormen en Kleuren draait het vooral om goed kijken. Deze app is daarom ook geschikt voor de allerkleinsten. Onderdelen: zoek de schaduw, dezelfde kleur, van klein...

0 reacties

App die gaat over bang zijn. De tekeningen zijn gemaakt door een zesjarig jongetje. Maakt het onderwerp goed bespreekbaar.

Met deze app kun je verstoppertje spelen met kikker. Een kind verstopt de telefoon en de rest gaan de telefoon proberen terug te vinden. Kikker geeft af en toe een hint.

Speel met grote platen 'ik zie ik zie wat jij niet ziet'. Met goede aanwijzingen.

App met allemaal leerspelletjes voor de jongsten.

2 reacties

Met deze app leer je de basisvaardigheden van het rekenen.

0 reacties

Puzzel waarmee de jongsten vormen kunnen maken, lijkt op de ouderwetse houten puzzel!

0 reacties

Kies een kleur en maak foto's van voorwerpen met die kleur. Zo leer je de kleuren herkennen en maak je je eigen fotoboek met herkenbare voorwerpen. Er kan gekozen worden voor ba...

Leer alle cijfers aan de hand van prachtige animaties en schrijf ze zelf in het notitieblok.

0 reacties

In de app Bobo Zoeken het om zoeken, kijken en verbanden leggen: zoekplaat, wat hoort bij elkaar, wat hoort er niet bij en zoek dezelfde.

0 reacties

Wat hoort er allemaal bij eten? Ook boodschappen doen, koken en afwassen. Help Job de Giraf met alle onderdelen en maak je eigen virtuele maaltje klaar.

0 reacties

Bumba en Bumbalu nemen de kleinsten mee op ontdekkingstocht. App met kleine spelletjes en animaties, zoals schaduwen herkennen, bellen blazen en memory.

0 reacties

Bumba en Zinzi nemen de kleinsten mee op ontdekkingstocht door Afrika. App met kleine spelletjes en animaties, zoals schaduwen herkennen, bellen blazen en memory.

2 reacties

Maak je muziek samen met de Toca Band.

0 reacties

Kook het eten. Snijd alles in stukjes, kook het en maak er iets lekkers van.

Kleed je eigen elfjes aan en maak zelfs je eigen stoffen!

Kook het eten voor je monsters. Snijd alles in stukjes, kook het en maak er iets lekkers van.

0 reacties

Ontdek het eigen lichaam met deze app. Wat kun je doen als je ziek bent?

0 reacties

Doe het huishouden, maai het gras, ruim de boodschappen op en doe spelletjes als je klaar bent.

0 reacties

Rijd in de trein, laad je vracht af en je bent een volleerd machinist!

0 reacties

Maak je eigen kledingontwerpen en pas deze op de poppen.

0 reacties

Organiseer met andere kinderen of je poppen een echt theefeestje. Wel netjes opruimen aan het eind!

Leerlingen vouwen met behulp van deze app zelf het vouwwerkje wat ze hebben uitgekozen. Door de uitleg op de iPad kunnen de leerlingen dit volledig zelfstandig en kunnen ze het ...

Een hoek van de klas wordt de Vouwfabriek. Hier wordt 'op bestelling' gevouwen. Er is voldoende materiaal om mee te vouwen, dozen om de bestelling mee in te pakken en dagelijks ...

In deze app vind je leuke speltips  om in je klas te doen. Even tussendoor, na een moeilijke toets, begin van het schooljaar om je groepsvorming te stimuleren of gewoon en een o...

0 reacties

Magic Pins is een eenvoudige app voor kinderen. Een goede manier om de kleuren, motoriek en/of de oog-handcoördinatie te oefenen.

0 reacties

App waar bij je een voorbeeld kunt nabouwen en zelf kunt bouwen. Kinderen leren dan dat ze niet eerst het dak kunnen maken en dan pas alles wat er onder zit.

0 reacties

Je kunt bij deze app zelf mozaïek figuren maken. Dit kan zowel met grote als met kleine kralen. Ook kan de app hulp geven waar je de kralen moet plaatsen. Kinderen kunnen ook hu...

0 reacties

Met deze app kun je hoeveelheden leren tellen tot 20. De aap heeft honger. Je moet de aap daarom te eten geven. Het aantal dingen dat je te eten moet geven kun je zelf bepalen. ...

1 reactie

App om de ruimtelijke oriëntatie te oefenen. Kinderen moeten steeds de weg van het dier naar het eten maken. Er komen steeds meer dieren bij. Het niveau is instelbaar.

0 reacties

App met allemaal leerspelletjes voor de jongsten.

Kleine spelletjes om motorische vaardigheden en kritisch denken te vergroten voor de jongsten.

Door de lijnen te verbinden spelenderwijs cijfers en letters leren kennen.

0 reacties

Teken je eigen wegen en laat je auto's er overheen rijden. Kun je letters of figuren maken?

0 reacties

Speel triomino maar dan met vormen en kleuren, goed speelbaar voor kinderen.

Maak mooie kleurpuzzels door de vakjes met de goede kleur te kleuren. Het cijfer geeft aan welke kleur het moet worden. In sommige vakjes staan rekensommetjes en die geven dan h...

0 reacties

Dit is je digitale poppenhuis. Er zitten toiletten, kasten en zelfs een keuken en douche in. Speel alle dingen in je eigen digitale huis. In de lite versie zijn niet alle functi...

0 reacties

Maak de eenvoudige puzzels door de vlakjes naar de goede plek te slepen. Bij het benoemen van de plaatjes wordt ook gewerkt aan de woordenschat.

0 reacties

Oefen ruimtelijke oriëntatie met dit doolhof-spel.

0 reacties

Net als bij het ouderwetse Electro zoeken kinderen steeds twee plaatjes bij elkaar die om een bepaalde reden bij elkaar horen: vormen, aangezicht, grootte etc. Hierdoor worden a...

0 reacties

Met deze app kunnen de jongsten zelf een verhaal maken. Maak eerst je achtergrond en plaats vervolgens je actoren/poppetjes op je praatplaat. Mogelijkheid om eigen stem op te ne...

0 reacties

Door vier spelletjes leren peuters en kleuters dieren onderscheiden. Verder wordt er een beroep gedaan op het herkennen van kleuren en vormen en dierengeluiden.

0 reacties

Deze app leert de leerling omgaan met een touchscherm en de functies: draaien, tollen, indrukken en schuiven.

0 reacties

Dit is een typisch voorbeeld van een app die voortborduurt op een oud idee door een digitaal vilt bord te creëren, waarbij kinderen hun eigen verhalen met allerlei figuurtjes en...

0 reacties

Maak de vierkante puzzels en ontdek welk plaatje je dan krijgt. Bij het benoemen van de plaatjes wordt ook gewerkt aan de woordenschat.

Gratis app met puzzels voor jonge kinderen.

App met meer dan veertig puzzels voor jonge kinderen in allerlei thema's.

0 reacties

Praat tegen Tom en hij praat terug!

0 reacties

Oefeningen om seriëren te oefenen. Loopt op in moeilijkheidsgraad.

App met 9 spelletjes om te leren tellen en de eerste rekenoefeningen te maken.

Leer tellen, vormen, maten met Dr. Panda en nog veel meer dieren. In deze app zitten 10 verschillende spellen.

0 reacties

Ruimtelijke oriëntatie van leerlingen wordt geoefend. Oefeningen lopen op in moeilijkheid. De kip moet een route door een tunnel hebben om aan de andere kant te komen. De stukje...

0 reacties

Met deze montessori-app leren de leerlingen de letters (hoofdletters en kleine letters). De app is prachtig vormgegeven. In het Engels, Frans en Duits worden de letters ook uitg...

3 reacties

Speel de leerzame spellen en oefeningen van Squla, niveau groep 1 tot en met 8. Het is wel nodig om in te loggen op je Squla-account.

4 reacties

Showbie is een simpel programma waarbij vanuit verschillende apps werk ingeleverd kan worden bij de leraar en de leraar vervolgens het beoordeelde en van feedback voorziene werk...

0 reacties

Leer of iets minder of meer is door met clowns en beren een spelletje te spelen.

App met allemaal geluiden uit het dagelijks leven. Zo kunnen jonge kinderen leren ze te herkennen. In deze gratis versie zit een deel van de geluiden.

0 reacties

App met de hoofdfiguur Jokie uit de Efteling waarmee kinderen op ontdekkingstocht kunnen langs onderwerpen die zij in hun dagelijkse leven tegen komen.

0 reacties

App met dieren en dierengeluiden.

Prachtige app waarmee je je eigen dieren kunt maken en dierengeluiden kunt opnemen. Winnaar van de Media Ukkie Award 2013.

Bekijk de speurprent op het digibord. Wie vindt het eerst het gezochte plaatje?

Leer tellen met Rupsje Nooitgenoeg.

1 reactie

Getekend plaatjesboek met tientallen korte duidelijke opdrachten. Bruikbaar voor jonge kinderen (niveau E2) voor de taal- en spraakontwikkeling, kleur- en vormwaarneming en prob...

0 reacties

In de app zijn verschillende thema's te selecteren, vervoer, dieren, planten, huis en eten. Bij elk thema horen 5 afbeeldingen. Bij aanraken van de afbeelding gaat deze bewegen ...

App waarmee je de mogelijkheden van de bruine trap en de roze toren in het Montessori-onderwijs kunt combineren. De leerling leert afmetingen en vergelijkingen maken. De app bev...

0 reacties

App met spelletjes voor de jongste kinderen om te leren ordenen. De oefeningen zijn puzzel, kleurboek, geheugenspel en zoek-de-overeenkomst. De app heeft verschillende moeilijkh...

1 reactie

Kleuterspel is een educatief spelpakket voor het jonge kind. Verken het bos en ontdek naast de vele diertjes,verschillende spelletjes. Met tekeningen van Frieda Van Raevels, bek...

Leer met LeesRees woordjes leren. Met 200 woorden in 4 moeilijkheidsniveaus en een stopwatchfunctie. De woorden sluiten aan bij groep 3.

Met deze eenvoudige app kunnen kinderen tekeningen maken. De tekeningen ogen vrolijk door het gebruik van gekleurde lijnen. Een foto maken of versturen naar een mailadres behoor...

Deze app bevat 8 rekenspelletjes rondom het ontdekken van cijfers en getallen.

0 reacties

Met deze app creëert een kind zelf een eigen poppetje van top tot teen. De app kan ingezet worden bij mondelinge taalactiviteiten of voor creatieve uiting van het kind.

Deze app bevat interactieve praatplaten over de brandweer en politie en voer opdrachten uit.

0 reacties

Overzichtelijk vormgegeven app om kinderen (extra) te laten oefenen met het optellen en aftrekken door -erbij en eraf- bussommen.

App met zes spelletjes gericht op de beginnende geletterdheid. Let op! Het spel heeft in-app aankopen.

Met deze app leert Juf Jannie de giraf Jop tellen tot en met twintig. Met geluiden en de stem van Juf Jannie.

1 reactie

Leer lezen met de Letterprins. De app is adaptief, bij goede antwoorden gaat het niveau en tempo omhoog.

0 reacties

Met deze app leer je letters schrijven (aan elkaar), lezen en nazeggen.

Met Jop bekijk je allerlei dingen die je gaat doen op school. Inpakken, jas ophangen, kringgesprek, zingen, muziek maken, bouwen, spelen, eten, opruimen en weer opgehaald worden...

0 reacties

De Bee-Bot app doet in grote lijnen hetzelfde als de Bee-Bot vloerrobot. Met deze grappige robot in de vorm van een bijtje kunnen kinderen een route programmeren via de pijltjes...

App om te oefenen met sommen tot 20. Oefen met of zonder hulp, splitsen en van alles door elkaar.

Maak je eigen high-tea voor je vrienden op je tablet. Verdeel de thee en de taart onder de aanwezigen. Aan het einde wel de afwas doen!

0 reacties

Bouw je eigen robot met allemaal verschillende onderdelen. Hoe creatief ben je? Vervolgens laat je je robot vliegen om sterren te vangen. Nergens tegenaan vliegen!

0 reacties

Wil je kapper worden of je haar laten knippen? Maak vast een ontwerp in deze app. Veilig knippen want je kunt het zo weer aan laten groeien.

0 reacties

In dit leesspel gaan kinderen virtueel geld verdienen door het kaartje te vinden dat bij het woord past. Daarmee kunnen ze kadootjes kopen. Ze leren de woorden lezen en de klank...

0 reacties

Een puzzel- en ontdekkingsapp voor kleine kinderen met veel gesproken woorden.

0 reacties

Deze app leert kinderen iets over de stad en het platteland. Kinderen kunnen zelf aan het verhaal meedoen door de dieren te laten bewegen. Het bevordert de taal en lees ontwikke...

Kleur verschillende kerstkleurplaten in met deze app.

Het is een app met 5 korte spelletjes met het thema kerst, waaronder: zoek de verschillen, links en rechts en van klein naar groot. Hierbij worden de app kort uitgelegd in het E...

Kijk mee in het huis van de kerstman, kijk wat hij de hele dag doet en maak een tekening voor hem.

0 reacties

Deze app bevat opdrachten gericht op de herkenning van klanken en is bedoeld als voorbereiding op het aanvankelijk lezen.

0 reacties

Kiddie is een app over positief opvoeden bij kinderen tussen de 2 en 5 jaar. In de app zitten interactieve verhalen, liedjes en diploma's/beloningen. Met in-app-aankopen koop je...

Help jij Dikkie Dik met zoeken in de 8 verschillende zoekspelletjes. Verzamel daarbij zoveel mogelijk brokjes.

In deze app ga je aan de slag om mozaïek figuren na te maken of zelf een mozaïek figuur te ontwerpen.

In deze app ga je een maaltijd koken voor klanten, je serveert de maaltijd en zorgt dat de klanten betalen.

In deze app teken je figuren na. Dit natekenen doe je op verschillende rekenkundige manieren. Je mag met de gratis versie 32 tekeningen maken.

1 reactie

In deze app gaan jonge kinderen aan de slag om verschillende rekenkundige begrippen te leren met als overkoepelend thema robots.

Rekenoefeningen voor de kleuters (beginnende gecijferdheid). De app bevat in-app aankopen.

0 reacties

De app bevat puzzels waarbij eenvoudige vormen in de juiste gaten moeten worden geschoven. Hiermee oefenen kinderen vormen en hun ruimtelijk inzicht.

Deze app bevat 6 spelletjes over hygiëne voor jonge kinderen.

0 reacties

Een creatieve app om met behulp van muziek tekeningen te maken (digitale kunst).

1 reactie

Maak je eigen monstertjes en leer ze trucjes.

Deze app bevat verschillende oefeningen voor het schrijven (motorische schrijfoefeningen), waarbij de letter los en vast worden geoefend. Ook cijfers. De woorden zijn groot, d...

Deze app bevat 60 oefening voor het voorbereidend schrijven. De kinderen worden aangemoedigd door een Nederlandse stem. De app heeft eenvoudige navigatie. Men kan tijdens het oe...

In deze app zitten verschillende oefeningen voor de aanvankelijke gecijferdheid. Onder andere: zet de getallen op de juiste plaats in de getallenrij, wat komt er voor en na het ...

Deze app is gericht op het leren analoog klokkijken. Zet de wijzers op de goede stand na de tijd gehoord te hebben. Oefen: hele uren, halve uren , kwart voor en over, vijf voor ...

In deze app zitten 12 sorteerspelletjes met 4 levels. Bij veel opdrachten zijn er steeds 2 aspecten waarop kinderen moeten sorteren. Zo moeten kinderen nu niet alleen op kleur s...

Deze apps is heeft 12 sorteerspelletjes met 4 niveaus voor kinderen vanaf 2 jaar.

0 reacties

De leerlingen kunnen uit verschillende borden kiezen waarbij steeds vier voorwerpen naar het midden moeten worden gesleept die één categorie vormen. Voor de volledige versie moe...

0 reacties

De app bestaat uit 20 zoekplaten waarin je kind de zeven diertjes moet zoeken of zelf kan verstoppen. De app is speciaal gemaakt door logopedisten om de spraak-taalontwikkeling ...

0 reacties

De kinderen kunnen verschillende woorden leren door spelletjes te spelen en daarnaast kunnen ze in de speeltuin hun eigen muziek maken. Er zit een voortgangsmenu in voor ouders...

0 reacties

Deze app is een samenvoeging van 15 apps uit de reeks van my first app. De toegevoegde waarde van deze app is de registratiefunctie voor leerkrachten, RT'ers en logopedisten. Op...

Verbind de puntjes, zodat er een dier ontstaat. Dat kan cijferend of met letters (op alfabet). Foto's van dieren worden zichtbaar en maken geluid als alle puntjes verbonden zijn...

De app bevat puzzelspelletjes voor de kleinsten op school. De app is Engelstalig.

0 reacties

Speel memory met foto's van echte dieren. Men kan kiezen uit boerderijdieren of wilde dieren die tevens geluiden maken.

Door middel van deze app kunnen leerlingen cijfers, getallen en hoeveelheden leren tot en met 20. De oefeningen worden steeds moeilijker, waardoor de leerling spelenderwijs leert.

0 reacties

Learny is een app met meer dan 15 educatieve spelletjes in verschillende ontwikkelingsdomeinen, zoals: memory, vormen en kleuren herkennen en benoemen, beginletters koppelen aan...

0 reacties

Jop is jarig en hij mag een feest geven. Dan moet er van alles gebeuren. Help jij hem mee?

Prentenboek waarmee kinderen kunnen leren over de eerste schooldag.

0 reacties

Met deze app leer je de telrij, zowel visueel als auditief. De leerling kiest een telrij (keuze uit tot 10, tot 20, tot 30 en tot 40), en kiest daarna een kleurplaat. Deze kleur...

0 reacties

Samen met Nijntje en haar vriendjes leren tellen tot tien.

Deze app is gemaakt met tekeningen van de 4-jaar oude zoon van Juf Jannie. Met de app oefen je kleuren, vormen, letters en cijfers.

In de app leren beginnende lezers volgens de drietrapsopbouw letters herkennen: introduceren - (passief) herkennen - (actief) oefenen. De app richt zich op het leren herkennen e...

Met deze app kun je zoekspelletjes spelen, leren tellen tot 10 en dierengeluiden raden.

Verschillende spellen rondom het thema bouwen, zoals een graafmachine of hijskraan besturen of muren bouwen en verven. Laat de kinderen zich een echte bouwvakker wanen in deze 3...

De app bevat verschillende puzzels en animaties met als thema het vliegveld.

0 reacties

Laat kinderen de dagelijkse rituelen in een stad naspelen met de bekende karakters van Toca Boca.

0 reacties

Een interactief boek over het gansje Gonnie en haar vrienden.

Met deze app kunnen de kleinsten hun geheugen trainen. Welke plaatjes komen voor in de grote plaat? Als ze het samen spelen dan kan ook de woordenschat getraind worden.

0 reacties

App met veel spelletjes voor de kleuters. Vanuit de speelboom kun je in allerlei kamers op ontdekkingstocht gaan.

App met leerspelletjes voor de jongsten. Dit is de volledige versie met 192 spellen.

Overhoor jezelf en maak je eerste rapport. Deze app is te gebruiken met de ander Kleutertasje-apps.

Rekenoefeningen voor de jongste leerlingen.

0 reacties

Deze Tangram speel je met behulp van de Osmo set. De kinderen leggen de echte tangram stukken neer voor de iPad en de app ziet wat het kind heeft gedaan. Er zijn veel verschille...

0 reacties

Deze app is een interactief prentenboek voor de jongste kinderen. In het boek zitten heel veel animaties. De praatplaten kunnen gebruik worden om over circus te praten met de ki...

Deze app van Pim & Pom bestaat uit drie onderdelen: het verhaal Dansfeest dat voorgelezen wordt door Georgina Verbaan, drie filmpjes en een Dansspel waarbij kinderen samen m...

0 reacties

Oefen met tellen, letters, kleuren en vormen in leerzame spelletjes in de ruimte.

3 reacties

Met deze webapp kun je online rekenen oefenen. Tafels, breuken, optelsommen, tellen, percentagesommen en klokkijken, het zit er allemaal in. De spellen bevatten zowel kale somme...