10265596 690577831033993 4927955418960718747 o

Engels op de Baso

Lijst van Gabien Borm

Engelstalige app met cijfers, vormen, letters en kleuren die onder begeleiding ook voor Nederlandstalige kinderen goed geschikt is.

Praatplaten en een interactief verhaal (in het Engels) rondom auto's en vrachtwagens. Geschikt om Engels te leren maar ook in de lagere groepen onder begeleiding te gebruiken.

0 reacties

Leer Engelse woordjes op de goede manier spellen. Met directe feedback.

Engelse les met verschillende thema's: kleuren, nummers, dieren, fruit, lichaamsdelen, kleding, voertuigen en voeding.

App van het British Counsil om de basiswoordenschat Engels aan te leren. Verschillende thema's kunnen aangekocht worden door in-app-aankopen.

Leer met deze flashcards met mooie foto's de woorden kennen. De app is Engelstalig, maar de gesproken taal kan ook uitgezet worden.

0 reacties

Deze app is Engels-talig en kan goed gebruikt worden voor de engelse les. Leer over de leefomgeving. Gratis versie waarin 3 van de 12 thema's actief zijn.

0 reacties

Deze app biedt kinderen de mogelijkheid om samen met Beck en Bo buiten te spelen, zelfs bij slecht weer. Beck and Bo is voor kinderen van 2-6 jaar en biedt 12 scenes aan die stu...

Het verhaal van 'Old MacDonald' in een interactief prentenboek. Leer spelenderwijs de woordjes. Onder begeleiding van een ouder/leerkracht ook voor jongere kinderen bruikbaar.

Interactief schoolboek met een verhaal over de schoolbus, met veel muziek en mooie illustraties. Onder begeleiding van een ouder/leerkracht ook voor jongere kinderen bruikbaar.

Leert jonge kinderen Engelse woorden en begrippen door middel van afbeeldingen en het laten horen van de uitspraak.

Engels prentenboek over de herfst dat aansluit bij de methode 'Take it Easy'.

0 reacties

App waarmee je engelse woordjes moet herkennen in een letterveld.

0 reacties

Zoek woorden met deze puzzelgame.

Maak oefenbladen bij woorden om deze te leren, bij de tekst moeten de kinderen dan het correcte plaatje aanwijzen.

0 reacties

Met deze montessori-app leren de leerlingen de letters (hoofdletters en kleine letters). De app is prachtig vormgegeven. In het Engels, Frans en Duits worden de letters ook uitg...

0 reacties

Engels voor beginners en gevorderden. De app is niet beschikbaar in de Nederlandse store, maar wel te downloaden. De eerste hoofdstukken zijn gratis, de overige hoofdstukken kun...

Game waarin de leerlingen engelse woorden moeten maken van 3-8 letters. Hoe sneller ze dit doen, hoe meer punten zij verdienen.

0 reacties

Game waarin de leerlingen engelse woorden moeten maken van 3-8 letters. Hoe sneller ze dit doen, hoe meer punten zij verdienen.

App om kennis te maken of te oefenen met onregelmatige werkwoorden in het Engels.

Met deze app kunnen kinderen vocabulaire Engels vergoten en de Engelse uitspraak en klanken herkennen. Dit doen ze door audiospelletjes te doen.

Met deze app kun je je eigen gemaakte boodschappen scannen en de app als kassa gebruiken. De bouwplaten voor een aantal boodschappen zijn gratis te downloaden vanaf de website, ...

Geef antwoorden op aardrijkskunde vragen (in het Engels) en oefen de vormen, buren, vlaggen, voertaal, continenten en hoofdsteden van landen.

Door 7 missies met elk 12 interactieve spellen te doorlopen, leert het kind spelenderwijs Engels. Met in-app aankopen kan u de missies activeren.

Met behulp van deze app kunnen kinderen verhalen vertellen met behulp van plaatjes en woorden. Ze kunnen ook hun eigen stem opnemen.

Mingoville is een stad waar de flamingo familie Pinkelton woont. Door 10 missies met allerlei activiteiten en spellen te doorlopen, leren kinderen Engels. Via een administraties...

Interactief Engels prentenboek waarbij de voorgelezen woorden worden gemarkeerd en er verschillende functies, zoals het opnemen van eigen spraak, in het boek zitten.

Interactief Engels prentenboek waarbij de voorgelezen woorden worden gemarkeerd en er verschillende functies in het boek zitten.

Interactief prentenboek met voorleesfunctie, geluiden en animaties, kleurplaten en uitleg hoe je een hoedje van papier kan vouwen. In het Engels en Nederlands.

Interactief boek met voorleesstem over Prinses Arabella. Binnen de app kan de taal op Engels of Nederlands worden gezet.

Digitale taal- en rekenprogramma’s van Muiswerk zoeken voor elke leerling uit wat hij al beheerst en voor welke onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. Vervolgens krijgt ied...

0 reacties

Met deze app mix je twee talen en leer je ze spelenderwijs. De app werkt met de talen spaans, frans, duits, portugees, italiaans en engels. De combinatie nederlands-engels is nu...