Falco

Falco Zwinkels

uitgever · Meer details

Uitgever voortgezet onderwijs bij Malmberg.

Eduapper sinds
juli 2013

App met lesideeën, toepassingen en andere informatie over de toepassing van diverse methodes van Malmberg.

Weet jij hoeveel winkels in een Nederlandse winkelstraat eigendom zijn van multinationals? En welke winkels nog Nederlands zijn? In deze opdracht ga je de globalisering in een N...

8 reacties

App om aantekeningen te maken en op te slaan in de cloud.

0 reacties

In eBook Pack zitten alle boeken van uitgeverij Malmberg. Inclusief interactieve opdrachten, audio/videofragmenten en de mogelijkheid aantekeningen te maken.

Leerlingen maken een legenda bij de kaart van hun woonplaats. Deze opdracht hoort bij Humboldt, leerjaar 1, paragraaf 1.3.

Leerlingen beschrijven en verklaren de locaties van recente aardbevingen. Deze opdracht hoort bij Humboldt, leerjaar 2, paragraaf 2.2.

0 reacties

Met deze app heb je een live-monitor van aardbevingen over de wereld. De monitor geeft aan waar, wanneer en hoe sterk de beving was op een kaart.

3 reacties

Leer de tafels zo snel mogelijk automatiseren met deze game.

Leuke game die hoort bij de spellingmethode Taal Actief van Malmberg. De app is mooi vormgegeven en de leerlingen kunnen spelenderwijs met spelling aan de slag.

Leerlingen onderzoeken het schuiven van continenten en het ontstaan van gebergten. Deze opdracht hoort bij Humboldt, leerjaar 2, paragrafen 2.1 en 2.2.

Leerlingen bestuderen rotsformaties in de Amerikaanse staat Arizona. Ze passen hun kennis over erosie en verwering toe. Deze opdracht hoort bij Humboldt, leerjaar 2, paragraaf 6.1.

2 reacties

App met digitale kaarten waar ook routes uitgezet kunnen worden en straten kunnen worden bekeken.

Leerlingen raadplegen verschillende indicatoren van de Wereldbank. Van elke indicator maken ze een wereldkaart. Vervolgens bepalen ze of Peru een land in het centrum, de semiper...

Leerlingen verzamelen gegevens over de loop van de Mekong. Vervolgens gaan ze rekenen met verhang en verval. Deze opdracht hoort bij Humboldt, leerjaar 1, paragraaf 6.1.

0 reacties

Deze app biedt de mogelijkheid om het bewegen van de continenten gedurende de hele geologische geschiedenis te bekijken, voor elke plek op aarde. Het verschuiven van de continen...

0 reacties

Vlieg met je vingers over de wereld met deze app. Bekijk verre landen of juist je eigen buurt.

1 reactie

App tekeningen te maken of aantekeningen bij foto's.

Met deze app kan men de actuele weersomstandigheden en de verwachtingen zien. Via de geanimeerde radar- en satellietlagen kunt u een storm volgen, de orkaanlaag geeft aan waar h...