Image

Nask, techniek, rekenen, mentorles

Lijst van Eva Wiehink

0 reacties

Met deze toets train je voor de officiële Cito-rekentoets op 2F en 3F niveau (VO en MBO). De app is gemaakt door de makers van de methode Rekenblokken.

2 reacties

App met verschillende groepsactiviteiten die de samenwerking en het groepsklimaat bevorderen.

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...

Analyseer bewegingen met deze app. De app maakt er een weergave in X vs Y of X en Y van om de beweging/positie weer te geven.

Meet de verschillende karakteristieken van beweging en maak het zichtbaar in grafieken.

6 reacties

Met deze app kun je als leerkracht/docent heel gericht educatieve sheets (vellen) maken die doen denken aan het vroegere Electro. Ook de leerlingen kunnen dit, bijv. als extra a...

Prachtige tool om metingen te doen. Meet geluid (decibel), gebruik een meetlat, hoek en graden met een waterpas, trillingen met een seismometer, etc.

0 reacties

Met deze app kunnen er spellen, situaties en objecten ontworpen worden die uitgaan van natuurkundige wetten. Men kan de eigen spellen delen en die van anderen spelen of aanpassen.

Deze app is een oscilloscoop, je meet er geluid mee.

1 reactie

App met demonstratie van proefjes voor in de biologie-, natuurkunde- en scheikundelessen. De proefjes zijn zelf na te doen met relatief weinig middelen.

0 reacties

Met deze app krijg je te zien wat er elke nacht te zien is aan onze sterrenhemel. Met een sterrenkaart om te zien wat je precies ziet.

0 reacties

Met deze app kun je frequenties instellen van 0 tot 25000 Hz. Op deze manier kunnen leerlingen bijvoorbeeld bepalen welke frequenties zij kunnen horen. De app heeft een in-app a...

0 reacties

De leerlingen kunnen met deze app via bluetooth de lego mindstorm robot aansturen.

0 reacties

Dit is de officiële AutoCAD-app, waarmee AutoCAD-tekeningen kunnen worden geopend, bewerkt en gedeeld. Met name handig als CAD-reader. Voor het zelf creëren en uitgebreide funct...

0 reacties

Met deze app kunnen de natuurkunde begrippen golflengte, frequentie en amplitude van een trilling inzichtelijk gemaakt worden.

App met 7000 vragen over onderwerpen zoals geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en wetenschap. Speel samen met anderen om je kennis te toetsen.