Large

Edith Brunninkhuis

Leerkracht / Docent op Troubadour · Primair onderwijs · Meer details

Leerkracht / Docent op Troubadour

Categorieën
Eduapper sinds
oktober 2013
3 reacties

Maak stripverhalen met je eigen foto's. Kies een eigen format en voeg tekstballonnen of stickers toe. Veel mogelijkheden om instellingen te wijzigen of te delen.

0 reacties

Met Garageband kun je muziek maken en opnemen. Alle instrumenten (gitaar, bas, toetsen, drums, snaarinstrumenten) speel je eenvoudig zelf in.

Leuke game die hoort bij de spellingmethode Taal Actief van Malmberg. De app is mooi vormgegeven en de leerlingen kunnen spelenderwijs met spelling aan de slag.

1 reactie

Atlas waar ook zoekcriteria in kunnen worden ingesteld om zo in te zoomen op bepaalde aspecten.

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Betaalde versie allerlei rekenopdrachten.

0 reacties

App om de topografie van Nederland te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de provincies en leer de namen van de provincies, hoofdsteden en grote plaatsen.

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.

2 reacties

Pittig spel. Zorg dat de auto naar de andere kant komt. In deze gratis versie de eerste 35 levels.

3 reacties

Leer de tafels zo snel mogelijk automatiseren met deze game.

In deze app vind je leuke speltips  om in je klas te doen. Even tussendoor, na een moeilijke toets, begin van het schooljaar om je groepsvorming te stimuleren of gewoon en een o...

1 reactie

Met Klasbord kan op eenvoudige manier de communicatie tussen ouders en school gevoerd worden binnen een gesloten omgeving.