Image

Atelier groep 1/2/3

Apps voor het atelier in een groep 1/2/3.

3 reacties

Maak stripverhalen met je eigen foto's. Kies een eigen format en voeg tekstballonnen of stickers toe. Veel mogelijkheden om instellingen te wijzigen of te delen.

1 reactie

In deze App kan je kiezen wat je wilt vouwen. Je krijgt dan een filmpje te zien, waarin rustig wordt voorgedaan hoe jezelf dit kan vouwen. Loopt op in niveau.

3 reacties

Met deze vernieuwde versie van Puppet Pals kun je je poppetjes nu echt laten bewegen en hun monden laten praten. Ook zijn ondergronden nu interactief. Maak nog creatievere anima...

Maak met deze app een kunstwerkje en presenteer het aan een ander of aan de klas. Veel ingebouwde mogelijkheden en de tekeningen van de leerlingen blijven bewaard.

Deze App daagt kinderen uit om de insecten te maken door een vormen te kiezen en de beesten te versieren. Elke insect is weer anders! Als de leerling klaar is met het creatieve ...

Met deze eenvoudige teken-app kun je werken op verschillende ondergronden en er overheen schrijven. Ook zitten er een aantal stickers in die op de foto geplakt kunnen worden.

4 reacties

Maak een woordwolk met deze app op basis van een stuk tekst. Je kunt de lay-out en het lettertype aanpassen.

2 reacties

Maak met de app je eigen 3D-figuur en met de knop print kan deze vervolgens zelf in het echt gemaakt worden.

Kleed je eigen elfjes aan en maak zelfs je eigen stoffen!

0 reacties

Maak je eigen kledingontwerpen en pas deze op de poppen.

0 reacties

Brikki is een leeuwtje, lees het verhaaltje zelf of laat je voorlezen. Je kunt zelf ook een verhaal maken met Brikki. Sleep je plaatjes in het verhaal en schrijf je tekst er bij.