Fb img 1452269115589

Ilse Wassenaar

Specialist HB · Primair onderwijs · Meer details

Specialist HB bij AWBR, eigenaar van 'De verrijking'

Categorieën
Eduapper sinds
februari 2016
0 reacties

Deze app bevat een serie van 82 puzzels waarbij met een aantal aanwijzingen een moord opgelost moet worden. De app doet denken aan het spel Cluedo.

0 reacties

Puzzelgame waarin eenvoudige rekensommen gemaakt moeten worden. Het antwoord is er al, de leerling moet de som erbij maken.

App die hoort bij de methode De wereld in getallen groep 4. De app kan alleen gebruikt worden als de school ook een licentie voor het materiaal heeft.

0 reacties

Leerlingen kunnen zelfstandig rondlopen door het Amsterdam van Anne Frank. Met deze app verken je de stad en ontdek je wat er gebeurde tijdens de Tweede Wereldoorlog. De oorlogs...

Ontdek de uitvindingen van Leonardo da Vinci.

0 reacties

De app-variant van het bekende spel. De vormen lijken op tetris-vormen en daar moet je mee manoeuvreren. Speel samen of alleen.

0 reacties

UP is de reken-app voor kinderen die op een speelse (en competitieve) manier het rekenen willen verbeteren. Een eventuele rekenachterstand behoort na verloop van tijd tot het ve...

In deze app geef je de robot EV3RSTORM bepaalde commando's waardoor je de diverse levels oplost. Fix the Factory is een puzzelgame. Je leert met deze app de basisvaardigheden va...

0 reacties

Met deze app kun je moleculen visualiseren van groot tot klein. Gevulde weergave of bal-stok weergave.

Loop langs de middeleeuwse muren en ontdek Amsterdam ten tijde van de Gouden Eeuw.

0 reacties

Deze app vraagt pittige denkstrategie van de leerling. Via rekenraadsels, doordenkers en logisch denken komen de leerlingen in The Room!

Met deze app leer je zelf moleculen opbouwen uit atomen.

Bouw steeds een zo goed mogelijke brugconstructie binnen een bepaald budget en stel deze vervolgens op de proef in een stresstest.

2 reacties

Met deze app ontwerp je een zo stevig mogelijke brug die via verschillende testjes wordt gecontroleerd op sterkte. Uitwisselen van ontwerpen is ook mogelijk.

Ontdek de Europese ontdekkingsreizigers in de 15e eeuw.

0 reacties

Maak stripverhalen met je eigen foto's. Voeg tekstballonnen of stickers toe en deel je pagina.

0 reacties

In deze app bouw je zelf constructies en test je hoe stevig ze zijn.

Met deze app kun je virtueel door het oude Rome lopen. Bekijk hoe de gebouwen er toen uitzagen en wat de verschillen met nu zijn.