Bertine rechthoekig

Bertine Haverhals

onderwijsadviseur · Meer details

Als orthopedagoog en onderwijsadviseur al jaren bezig om leerkrachten te inspireren om ICT op een bewuste manier in te zetten in het onderwijs aan kinderen.

Eduapper sinds
februari 2014

Bouw bruggen en weten, vlieg met vliegtuigen en rijd met auto's, ga op safari en ontdek hoe het is om te slapen onder de sterren.

0 reacties

Veeg met je vingers en de plaatjes komen tevoorschijn. Voeg eigen plaatjes toe en speel het samen om de woordenschat te vergroten.

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje harken, zaadjes zaaien en peentjes oogsten.

0 reacties

Een interactief boek over het gansje Gonnie en haar vrienden.

App om woordenschat te oefenen rondom het thema de de zee.

0 reacties

Jop is jarig en hij mag een feest geven. Dan moet er van alles gebeuren. Help jij hem mee?

0 reacties

Wat hoort er allemaal bij eten? Ook boodschappen doen, koken en afwassen. Help Job de Giraf met alle onderdelen en maak je eigen virtuele maaltje klaar.

1 reactie

App voor woordenschat rondom thema slapen. Trek je Job z'n pyama aan en help je opruimen?

0 reacties

Winkeltje spelen met behulp van QR codes. De app telt de prijzen op en kinderen leren met geld rekenen. Je kunt de app gebruiken in een winkelsituatie of op een tafel. Vanuit de...

Bekijk hier hoe TInyTap werkt. September 2014

Maak je eigen interactieve prentenboek met deze app. Voeg eigen plaatjes/foto's in en neem je eigen stem op. Er zit ook een creation pack in met allemaal kant en klare plaatjes.

Met het rekenrek kun je samen oefenen. Het rekenrek maakt de sommen tot 10 of 20 visueel.

2 reacties

Maak eigen woordenlijsten om vervolgens mee te flitsen. In de app staan ook al veel woordenlijsten (op verschillende niveau's).

0 reacties

Deze Daisy-reader leest boeken, kranten en tijdschriften in het daisy-formaat voor die aangeboden worden door het Loket aangepast-lezen (alleen toegankelijk met wachtwoord voor ...

App om de blokletters en getallen te leren schrijven.