Image

Anita Evering

Leerkracht / Docent op Basisschool Gerardus · Primair onderwijs · Meer details

Kleuterjuf, gedragsspecialist en schoolopleider. Hele gevarieerde job en daardoor erg boeiend.

Categorieën
Eduapper sinds
november 2013

Ontdek de dieren op aarde en luister naar alle dierengeluiden.

App om de letters te automatiseren. Het is voor het leesproces belangrijk dat kinderen de letters snel herkennen. Letters worden ook uitgesproken.

Met deze app - gebaseerd op de Kikker-boeken van Max Velthuijs - kunnen de jongsten heerlijk spelen. Alle onderdelen van een verjaardag komen voorbij: de kamer versieren, de taa...

Met deze app maken kinderen kennis met de cijfers 1 tot en met 10. Hoor en zie de cijfers en leer ze allemaal!

1 reactie

Prachtige app om filmpjes mee te maken. Mogelijkheid om projecten met eigen beeld/geluid te maken en de optie om een filmtrailer te produceren volgens vaste thema's.

App om woordenschat te oefenen rondom het thema de de zee.

0 reacties

Met deze app leer je letters schrijven (aan elkaar), lezen en nazeggen.

Game waarin je leert optellen en aftrekken. Heel veel verschillende niveaus waardoor het gespeeld kan worden door beginnende rekenaars en rekenaars uit de hoogste groepen.

Educatieve films voor basis- en voortgezet onderwijs.

Letterlegger voor de beginnende lezers om woorden te maken. Gebaseerd op leesmethode Veilig leren lezen.

Leer de leesletters met deze app: hoofdletters en kleine letters. Koppel ook de letters aan woorden die bij deze letters horen en leer ze allemaal!

12 reacties

Met Kenny leren kinderen in een spelsituatie schrijfbewegingen, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie. Helaas is deze app niet meer beschikbaar ...

In deze app vind je leuke speltips  om in je klas te doen. Even tussendoor, na een moeilijke toets, begin van het schooljaar om je groepsvorming te stimuleren of gewoon en een o...

De kinderen maken zo snel mogelijk een optelsom bij een centraal getal. Als het goed gaat wordt het spel vanzelf moeilijker.