Image

Laura Anchelon

Leerkracht / Docent op RGO · Voortgezet onderwijs · Meer details

Docent Nederlands en mentor op de RGO. Bezig met het opzetten van zelfstandig werken in de klas.

Eduapper sinds
juni 2013
2 reacties

Deze doordenkers gaan over het beroep van leraar. Ze zetten je aan het denken en laten je misschien een situatie eens van een andere kant bekijken.

2 reacties

App met verschillende werkvormen om te gebruiken in de klas. Door te schudden krijg je een willekeurige werkvorm voorgeschoteld.

0 reacties

Je kunt oefenen met het op de juiste manier schrijven van woorden. De leerling typt zelf de woorden en spreekt zelf de woorden in. Dan kan er geoefend worden. Vooral goed te geb...

Woordenboek met meer dan 40.000 Nederlandse woorden. Veel woorden hebben een betekenisomschrijving, synoniemen, tegenstelling en/of een plaatje ter verduidelijking. Ook vervoegi...

1 reactie

Luister naar de woorden en spel ze correct.

0 reacties

Leer over moeilijke zaken in de Nederlandse taal. Is het als of dan? Hen of hun? Deze app gaat om spelling, grammatica, stijl en taaltermen.

4 reacties

Met deze app kun je het NOS-jeugdjournaal bekijken en stemmen op de stelling van de dag.

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.

0 reacties

Met deze app leer je woorden door er galgje mee te spelen. Het is ook een mooie manier om logisch te beredeneren welke letters vaker of juist niet voorkomen in een woord.

0 reacties

Speel galgje met elkaar of tegen de computer. Kies voor korte, middellange of lange woorden en maak het je zo moeilijk mogelijk. Zorg dat de robot niet uit elkaar valt!