Large

allend osman

Leerling / Student op durv · Speciaal onderwijs · Meer details

Leerling / Student op durv

Categorieën
Eduapper sinds
december 2016
1 reactie

Met Klasbord kan op eenvoudige manier de communicatie tussen ouders en school gevoerd worden binnen een gesloten omgeving.

1 reactie

Je zet lesstof in de app (door leraar of leerling) en dan maakt de app er quizjes van met verschillende vraagvormen.

Oefen de onderdelen van werkwoordspelling, tevens leer je de persoonsvorm en het onderwerp herkennen. Dit zijn belangrijke vaardigheden om de werkwoordspelling goed te doen.

3 reacties

Leer de tafels zo snel mogelijk automatiseren met deze game.

Educatieve films voor basis- en voortgezet onderwijs.

Maak je eigen interactieve prentenboek met deze app. Voeg eigen plaatjes/foto's in en neem je eigen stem op. Er zit ook een creation pack in met allemaal kant en klare plaatjes.

Leuke game die hoort bij de spellingmethode Taal Actief van Malmberg. De app is mooi vormgegeven en de leerlingen kunnen spelenderwijs met spelling aan de slag.

Met Kahoot test je op een snelle, attractieve en digitale, interactieve manier de kennis van je leerlingen over woordenschat, grammatica, spelling en andere onderwerpen.

Eenvoudige quiz met multiple choice

Met de app/website plickers, koppel je de namen van leerlingen aan QR codes. Stel de klas via het smartboard een vraag. De leerlingen houden de juiste zijde van de QR code omhoo...

Quiz over soortelijke weerstand voor 3 vwo

De coole Quizzzzz

Als je potlood gestolen wordt, valt de schade mee. Als je scooter gestolen wordt, ben je veel geld kwijt. Tenzij je de scooter goed tegen diefstal verzekerd hebt. Dan krijg je g...

Na instructie en inoefening heb ik een Kahoot! aangemaakt waarbij de kinderen konden bewijzen of ze het leerdoel hadden behaald.

Karel de Grote

Veel over Wiskunde en spelling

Brainstorm over het nut van vrijwilligers. Ervaringen met vrijwilligerswerk?

68 reacties

Met Kahoot kun je online een toets of quiz maken en deze door de leerlingen laten invullen. Het student-response systeem werkt op elk apparaat. Het stelt je in staat om een seri...