Large

Albert Huisman

Leerkracht / Docent op Sint Maartenscollege Scholengemeenschap · Meer details

Leerkracht / Docent op Sint Maartenscollege Scholengemeenschap

Eduapper sinds
augustus 2016

Deze game kan gebruikt worden voor het uitbreiden van de woordenschat. Je gebruikt bij de app een stapel kaarten. Deze kun je kopen, maar is ook eenvoudig zelf maken, het gaat o...

Deze app is een digitale versie van het grote Griekse woordenboek van Liddell & Scott. Bevat ook een 'parsing'-functie waarmee je Griekse werkwoordsvormen kunt ontleden.

Lexidium is een woordenboek Latijn gebaseerd op het grote woordenboek van Lewis & Short.

Barrington is dé atlas bij uitstek van de klassieke oudheid. De kaarten zijn gebaseerd op het meest actuele archeologisch onderzoek en geven zeer gedetailleerde informatie over ...

0 reacties

Latijn-Nederlands woordenboek, bruikbaar zonder internetverbinding. Er staan ook Romeinse spreuken en informatieve pagina's over goden en godinnen in de app.

0 reacties

Latijnse teksten van Martialis met utgebreid commentaar bij de teksten, vertalingen van de woorden uit de LSJ. Het het aanmaken van een profiel zijn er nog meer mogelijkheden.

0 reacties

Met deze app kun je teksten maken met allerlei toetsenborden, ook klassiek Grieks. De app kan ook exporteren naar bijvoorbeeld mail of Showbie.

2 reacties

Met Verbum kun je snel basiswoorden Latijn en Grieks opzoeken. Je begint het woord te typen en er verschijnen direct mogelijke woorden die je zoekt plus vertaling.