Large

Elle van Hussen

Ouder / Verzorger · Meer details

Ouder / Verzorger

Eduapper sinds
januari 2013

Leer met deze flashcards met mooie foto's de woorden kennen. De app is Engelstalig, maar de gesproken taal kan ook uitgezet worden.

Memory-spel met dieren (engelstalig)

Puzzel-app met 158 puzzels (met Engelse benamingen) om allerlei vormen en letters te leren. Bij de puzzels met een muziekinstrument speelt ook muziek door het instrument af.

Engelstalige app om vormen te leren. Er kan onder begeleiding wel gebruik gemaakt worden van de app. Ook kunnen zelf onderdelen aangemaakt worden. Let op: veel in-app-aankopen, ...

Luister naar de dierengeluiden en geluiden van gereedschap. De app is in het Engels. Zo kan ook gewerkt worden aan de Engelse woordenschat.

Met deze app maken kinderen kennis met de cijfers 1 tot en met 10. Hoor en zie de cijfers en leer ze allemaal!

Praatplaten en een interactief verhaal (in het Engels) rondom auto's en vrachtwagens. Geschikt om Engels te leren maar ook in de lagere groepen onder begeleiding te gebruiken.

Engelstalige app met cijfers, vormen, letters en kleuren die onder begeleiding ook voor Nederlandstalige kinderen goed geschikt is.

Speel activiteiten bij het boek van Itsy Bitsy Spider.

LetterSchool NL is in te zetten: - bij het leren schrijven van letters en cijfers; - bij het leren (her)kennen van letters en cijfers. Oefenen in het schrijfschrift kan vol...

Met deze app voor kleuters leren de jongsten de letters. De letters worden aan plaatjes gekoppeld.

Samenspeel spel met quizvragen waarin iedereen op eigen niveau mee doet. Voor 2-6 spelers.

0 reacties

Overhoor jezelf met deze app. Overhoringen kun je downloaden van woordjesleren.nl. Mogelijkheden: spaced repetition, lijsten delen via woordjesleren.nl, geen internetverbinding...

1 reactie

Maak met tekeningen je eigen animatiefilmpje.

2 reacties

App om stopmotion-filmpjes te maken. Zeer veel instellingen en exportmogelijkheden!

2 reacties

Maak met de app je eigen 3D-figuur en met de knop print kan deze vervolgens zelf in het echt gemaakt worden.

Game waarin je leert optellen en aftrekken. Heel veel verschillende niveaus waardoor het gespeeld kan worden door beginnende rekenaars en rekenaars uit de hoogste groepen.

App om de blokletters en getallen te leren schrijven.