O4nt

O4NT

Schoolbestuur · Primair onderwijs · Meer details

Onderwijs voor een Nieuwe Tijd!

Categorieën

Actieve scholen

15 lesideeën

Op De Uitvinding geven we de leerlingen WereldWijsonderwijs. We zoeken naar grenzen, van klein naar groot, het maximale uit de leerling te halen en het benutten van talenten, in...

In sterrenschool De Ruimte vindt u de school van de toekomst. We kijken vooruit. We bieden onderwijs dat uw kind vandaag nodig heeft én ook wanneer hij of zij gaat studeren. Een...

2 lesideeën

De Verwondering is een nieuwe basisschool in Monnickendam waar het kind centraal staat. De school werd geopend op 18 augustus 2014.

Over O4NT

Elk talent wordt gekend
Het onderwijs gaat uit van de talenten van de individuele leerling en is erop gericht deze maximaal tot ontwikkeling te laten komen. Pedagogiek en Didactiek houden rekening met de individuele leerstijl van de leerling.

Een combinatie van fysiek (schoolgebouw) en virtueel (internet)
De Steve Jobs School is het hele jaar open. Het gebouw van 8.30 tot 18.30 uur en de virtuele school 24/7. Alle leerlingen (ook de jongste) zullen beschikken over de nieuwste iPad. Ze kunnen daarmee verbinding leggen met de virtuele afdeling van de school en gebruik maken van de enorme hoeveelheid educatieve apps. Leren kan altijd en overal plaats vinden.

21st century skills
Het onderwijs is gericht op het verwerven van de vaardigheden van de 21e eeuw zoals creativiteit, innovatief en kritisch denken, problemen oplossen, communicatie, samenwerking, aanpassingsvermogen, leiderschap, productiviteit en sociale vaardigheden. Leerlingen zullen in de Steve Jobs Scholen de meest recente hard- en software gebruiken.

Community
School en omgeving (ouders, bedrijven, instellingen en anderen) zijn via de community met elkaar verbonden en versterken de kwaliteit van het onderwijs. Ouders zijn partner in het onderwijsproces en vervullen een onmisbare rol bij de organisatie, de uitvoering en de evaluatie van het onderwijs. Ervaringen worden met de omgeving gedeeld en de omgeving wordt van harte uitgenodigd bij te dragen aan het onderwijs.