Webforclassrooms logo

Webforclassrooms

App · Meerdere sectoren · Meer details

Zoekmachine die resultaten op leesbaarheid classificeert. Doorzoeken van betrouwbare informatieve websites op vijf leesniveaus. Daardoor geschikt voor werkstukken en spreekbeurten. Dit was vroeger jouwzoekmachine.

Soort
Productiviteit
Taal
Nederlands
Eindgebruiker
Leerling / Student
Gemaakt door
WizeNoze

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Maarten Sprenger Met ingang van schooljaar 2018/2019 is Jouwzoekmachine verhuisd naar Webforclassrooms.com We hebben er geen aparte app meer voor, maar via de optie 'Zet in je beginscherm` werkt deze zoekmachine perfect op je mobiele apparaat. De oude app wordt binnenkort opgeheven.

4 jaar geleden

Marieke van Osch Ik heb dit aangepast in Eduapp. Dus de link verwijst nu naar de website.

4 jaar geleden

Maarten Sprenger De app werkt nog voor wie hem al heeft geïnstalleerd. We hebben hem uit de appstore gehaald vanwege onze nieuwe abonnementen. Wie Jouwzoekmachine will installeren op een Apple device kan ’m gewoon als tegel tussen de apps zetten. Ga naar Jouwzoekmachine.nl, kies de delen-button in Safari en klik op + (Zet in beginscherm). Vriendelijke groet, Maarten Sprenger - Content Curator Wizenoze

meer dan 4 jaar geleden

Marieke van Osch Doet deze app het bij jullie nog? Lijkt erop dat hij uit de app-store is gehaald. Weet iemand of dat tijdelijk is of permanent?

meer dan 4 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

0 reacties

Met deze toets train je voor de officiële Cito-rekentoets op 2F en 3F niveau (VO en MBO). De app is gemaakt door de makers van de methode Rekenblokken.

Deze app is ideaal voor NT2-leerlingen en leerlingen die net in Nederland zijn. Binnen de app kan de taal worden ingesteld op de moedertaal van de leerlingen (bijvoorbeeld het A...