Open uri20130217 11914 7ybnp5

Voice Dream Reader - Text to Speech

App · Meerdere sectoren · Meer details

Net als in de app Voice Reader Text to Speech kun je documenten laten voorlezen door een van de vier (aan te kopen) stemmen, maar met inbegrip van het Open Dyslexic Font, t.b.v. dyslectische leerlingen.

Soort
Productiviteit
Taal
Engels
Eindgebruiker
Leerkracht / Docent, Begeleider, Leerling / Student
Gemaakt door
Voice Dream LLC

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Marc van Maastricht Voor mijn zoon heeft deze app ClaroSpeak vervangen! Voice Dream Reader heeft alles wat ClaroSpeak heeft, maar is uitgebreider, zonder complexer te worden. Het belangrijkste voordeel is dat Voice Dream Reader een documenten-opslag heeft. In ClaroSpeak kun je geen boeken bewaren, maar alleen teksten een voor een ernaartoe sturen. Voice Dream Reader kun je gebruiken om alle (studie-)boeken en andere documenten in te bewaren, die je voorgelezen wilt laten worden. Een minstens zo belangrijk voordeel is dat je teksten kunt laten voorlezen in platte tekstvorm (zoals bij ClaroSpeak), maar ook in hun originele layout. Handig voor studieboeken. Je kunt tegen betaling extra Nederlandse stemmen downloaden (net als in ClaroSpeak). Er is wat meer keuze in stemmen, maar de beste kwaliteit stemmen zijn ook bij ClaroSpeak te koop. Een ander voordeel van Voice Dream Reader is dat er veel handige veeg- en vinger-aanrakingen mogelijk zijn om het voorlezen te bedienen.

bijna 9 jaar geleden

Ieberich Klein de Helemaal eens, sinds kort leest Voice Dream spellend voor ...was erg content met deze goed te bedienen app heb ik een instelling verkeerd staan ?

meer dan 7 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

0 reacties

App voor leerlingen met TOS, Autisme of leerlingen die slecht horen of zien. Je ziet in deze app hoe andere kinderen veelvoorkomende problemen oplossen.

Leer de tafels in een game. De tafelsommen worden netjes in beeld gebracht om ervoor te zorgen dat ze de sommen door de visuele ondersteuning sneller begrijpen. Meer levels kunn...