Open uri20131011 28149 190ymkm

Springpad

App · Meerdere sectoren · Meer details

Met deze uitgebreide app kan een digitaal portfolio worden aangelegd met foto's, notities, checklists, projecten, opdrachten, verhalen en filmpjes. Werk samen, deel en/of presenteer het portfolio of volg die van anderen. Verhoog de productiviteit bij projecten of het organiseren van het werk.

Soort
Creatie, Productiviteit
Taal
Engels
Eindgebruiker
Leerkracht / Docent, Begeleider, Leerling / Student, Ouder / Verzorger
Gemaakt door
Spring Partners

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Arno Doornbos Ik gebruik nu Trello (https://eduapp.nl/apps/trello) om lijstjes te maken, samen te werken. En er is een webversie van en ook apps voor alle apparaten.

meer dan 8 jaar geleden

Wendy Kapers Dan is Evernote een goed alternatief. Als je een 'notebook' aanmaakt via de app is je portfolio nog niet publiek zichtbaar. Je nodigt je volgers persoonlijk uit. Via de pc en de website kun je de instellingen, desgewenst, wijzigen zodat je portfolio wel publiekelijk zichtbaar is. Je kunt dan een hyperlink delen. Dit is handiger als je veel verschillende mensen wilt uitnodigen.

meer dan 8 jaar geleden

Wendy Kapers Ik gebruik nu Evernote. Werkt ook prima.

meer dan 8 jaar geleden

Wendy Kapers Deze app / website is vanaf 25 juni 2014 niet meer beschikbaar

bijna 9 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

68 reacties

Met Kahoot kun je online een toets of quiz maken en deze door de leerlingen laten invullen. Het student-response systeem werkt op elk apparaat. Het stelt je in staat om een seri...

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...