512x512bb

Socrative Teacher

App · Meerdere sectoren · Meer details

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport naar het e-mailadres van de docent. De tool is ook bereikbaar via www.socrative.com.

Soort
Creatie
Taal
Engels
Eindgebruiker
Leerkracht / Docent
Gemaakt door
Socrative, Inc.

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Marita Teunisse Wordt veel gebruikt door mijn collega’s in de hogere groepen in het cluster 2 onderwijs. Prima tool om je lessen te evalueren en het handige is dat je leerlingen niet allemaal tegelijk eraan hoeft te laten werken. De toets/quiz kan individueel op een later tijdstip ingehaald worden.

4 jaar geleden

Christa Marbus Ik heb een vraag over socrative. Een tijd geleden heb ik dit met veel plezier gebruikt, maar ik weet niet meer hoe ik een nieuwe quiz kan maken. Ik blijf maar in het scherm zitten waarin ik al ingevoerde quizzes kan laten maken. Hoe maak ik een nieuwe quiz?

meer dan 5 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

68 reacties

Met Kahoot kun je online een toets of quiz maken en deze door de leerlingen laten invullen. Het student-response systeem werkt op elk apparaat. Het stelt je in staat om een seri...

Digibord-app waarmee je instructies kunt maken en opnemen. Veel import en export-mogelijkheden.