Open uri20130418 7075 ks3jt6

RekenRenner

App · Primair onderwijs · Meer details

RekenRenner is een game waar de leerling een speed boost krijgt bij elke goede oplossing voor een rekenvraag. In de game zitten 8 verschillende mini-games. Dit is de gratis variant met een deel van de games, de volledige game kan aangekocht worden met een in-app-aankoop.

Categorieën
Soort
Inhoud
Taal
Nederlands, Engels
Eindgebruiker
Leerling / Student
Gemaakt door
RevSquared LLC

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Edwin Veldhuizen Ik ben nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze app. Graag horen wij jullie mening, ideeën en overige opmerkingen. In dit spel heb je acht verschillende (sport)spelletjes, waarop je beter presteert als je snel en correct bent met het geven van antwoorden. De spelletjes behelzen bijvoorbeeld hardlopen, een magneet veroveren, hordelopen en eieren pakken. Het zijn allemaal verschillende methoden om rekenen op instapniveau te leren. Onze app geeft ruimte voor meerdere accounts waarmee de voortgang kan worden bijgehouden. Het spel heeft ook een multiplayer modus voor in de klas of daarbuiten. De app is geschikt voor de iPhone en iPad. Hier is de volledige variant te vinden: http://eduapp.nl/apps/rekenrenner-hd

meer dan 6 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

App die hoort bij de methode De wereld in getallen groep 4. De app kan alleen gebruikt worden als de school ook een licentie voor het materiaal heeft.

Leer over groente, fruit, vlees en vis. Weeg je boodschappen en betaal ze.