Open uri20130418 7081 1mln3ic

RekenRenner HD

App · Primair onderwijs · Meer details

RekenRenner is een game waar de leerling een speed boost krijgt bij elke goede oplossing voor een rekenvraag. In de game zitten 8 verschillende mini-games. Er is ook een gratis variant met een deel van de games.

Categorieën
Soort
Inhoud
Taal
Nederlands, Engels
Eindgebruiker
Leerling / Student
Gemaakt door
RevSquared LLC

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Marc van Maastricht Opgelet: hij is nu tijdelijk gratis te downloaden! (3-1-2014)

meer dan 9 jaar geleden

Edwin Veldhuizen Ik ben nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze app. Graag horen wij jullie mening, ideeën en overige opmerkingen. In dit spel heb je acht verschillende (sport)spelletjes, waarop je beter presteert als je snel en correct bent met het geven van antwoorden. De spelletjes behelzen bijvoorbeeld hardlopen, een magneet veroveren, hordelopen en eieren pakken. Het zijn allemaal verschillende methoden om rekenen op instapniveau te leren. Onze app geeft ruimte voor meerdere accounts waarmee de voortgang kan worden bijgehouden. Het spel heeft ook een multiplayer modus voor in de klas of daarbuiten. De app is geschikt voor de iPhone en iPad. Hier is de volledige variant te vinden: http://eduapp.nl/apps/rekenrenner

10 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

Leer in spelvorm met dino's alle vormen kennen, dit deel is voor de jongste deelnemers. De kinderen van middenbouw kunnen met deze app leren rekenen.

1 reactie

Speel bingo met sommen. Los de som op en kies het antwoord in het raster. Wanneer heb je bingo? Je kunt deze app helemaal op je eigen niveau instellen.