Stringio

Puppet Pals HD

App · Meerdere sectoren · Meer details

Animatie app om zelf animaties te maken. Kies de poppetjes en spreek in met je eigen stem.

Soort
Inhoud
Taal
Engels
Gemaakt door
Polished Play, LLC

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

karim aghadar jammer dat deze app niet beschikbaar is voor android

8 jaar geleden

Wendy Kapers Ik vind juist deze leuker dan puppet pals 2, maar dat is natuurlijk ook gewoon een kwestie van smaak. In elk geval kun je in deze app kiezen voor meerdere achtergronden waar je tussen kunt wissselen. De figuren 'rennen' niet door de achtergrond, de app is wat rustiger waardoor het kind wat creatiever kan zijn.

meer dan 9 jaar geleden

Jouri Horsthuis echt heel leuk MAAR... er is een puppet pals 2 uit, daarbij kun je de poppetjes animeren. die nemen dus! binnen onze school is het een heel leuke manier om kunderen tot communicatie uit te lokken.

bijna 10 jaar geleden

Marieke Limberger Je kan ook director's pass kopen. Dan kan je het verhaal persoonlijker maken met eigen foto's en achtergronden. De leerlingen vinden het erg leuk om in groepjes hiermee aan de slag te gaan. Hun verhaal terug te zien ook op het digibord. Je kan het verzendennaar YouTube.

10 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

0 reacties

App voor leerlingen met TOS, Autisme of leerlingen die slecht horen of zien. Je ziet in deze app hoe andere kinderen veelvoorkomende problemen oplossen.

0 reacties

De app is gevuld met de bekende Sclera picto’s en is ontworpen voor leerlingen met een verstandelijke beperking, autisme of een aanverwante stoornissen in de communicatie.