Open uri20130314 22625 qjmtpx

Puppet Pals 2

App · Meerdere sectoren · Meer details

Met deze vernieuwde versie van Puppet Pals kun je je poppetjes nu echt laten bewegen en hun monden laten praten. Ook zijn ondergronden nu interactief. Maak nog creatievere animatiefilmpjes. In de gratis versie kun je niet met je eigen foto's werken, in de betaalde versie wel.

Soort
Creatie, Instructie
Taal
Nederlands, Engels
Eindgebruiker
Leerkracht / Docent, Begeleider, Leerling / Student
Gemaakt door
Polished Play, LLC

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Henk Stegeman Mijn zoon komt net van school, waar ze deze App hebben gedemonstreerd en aangeprezen. Slechte zaak, want deze App is alleen beschikbaar voor IOS, en niet voor Android. Technisch gezien is de App niet zo hoogstaand dat het niet voor Android gemaakt kan worden, dit zou zelfs kunnen met een WebApp. Volgens mij een kwestie van via de kinderen proberen om mensen Ipad aan te praten.

bijna 4 jaar geleden

Nancy De Wals Ha ha, klopt helemaal. Dit was 5 jaar geleden leuk. Toen ipads. Nu hebben we chromebooks en kan je dit helemaal niet meer. Jammer dat ze het niet aangepast hebben.

bijna 4 jaar geleden

Bram van Mil Henk, ik denk dat je voor deze reactie bij de appmaker moet zijn. Zij maken de keuze om hun app te ontwikkelen voor een bepaald platform. En als het makkelijk is om er een webapp van te maken, nodig ik je bij deze van harte uit dit te doen. Misschien wel een gat in de markt. Als school zijnde lijkt het me logisch dat je een keuze maakt en gebruik maakt van de apps die beschikbaar zijn voor die devices.

bijna 4 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

68 reacties

Met Kahoot kun je online een toets of quiz maken en deze door de leerlingen laten invullen. Het student-response systeem werkt op elk apparaat. Het stelt je in staat om een seri...

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...