512x512bb

Prowise Presenter

App · Meerdere sectoren · Meer details

Met Presenter kunnen leerlingen op elke device zelf aan de slag met Presenter activiteiten. Dit kan een presentatie zijn, oefenen met de diverse tools, samenwerkingsopdrachten uitwerken en delen met bijvoorbeeld Proconnect.

Soort
Creatie, Productiviteit, Instructie
Taal
Nederlands, Engels
Eindgebruiker
Leerling / Student
Gemaakt door
Prowise B.V.

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Marieke van Osch Excuses voor de accounts met onzinnige comments, we hebben de desbetreffende accounts gedelete. Wij tolereren alleen comments met toegevoegde waarde!

bijna 6 jaar geleden

jaap scherphoff joelis gek

bijna 6 jaar geleden

jaap scherphoff stil8

bijna 6 jaar geleden

jaap scherphoff joel

bijna 6 jaar geleden

joels rosenslap jan

bijna 6 jaar geleden

joels rosenslap an

bijna 6 jaar geleden

Patrick Rees De laatste versie van presenter heeft nu een nieuwe annotatie tool. Hierbij kun je in alles wat je op je beeldscherm doet annoteren en dat weer heel makkelijk in de presenter zetten. Ziet er mooi uit en geeft weer meer mogelijkheden. Zowel voor Windows als voor Mac.

7 jaar geleden

Caroline Kersting Gebruiksvriendelijk en makkelijk. Snel in te zetten ook icm proconnect. Bijvoorbeeld klassikaal een mindmap maken of leerlingen laten stemmen. Veel mogelijkheden van andere tools zijn in dit programma verwerkt, Kost weinig extra voorbereiding en elke tool is toepasbaar in een presentatie en afzonderlijk op te slaan. Alles is direct online beschikbaar. Met een pro- account nog meer mogelijkheden zoals presentaties afdrukken of opslaan als pdf om met leerlingen te delen.

7 jaar geleden

joels rosenslap goed idee

bijna 6 jaar geleden

Marieke van Osch Wat ik mooi vind aan deze app zijn de samenwerkingsmogelijkheden. Digitaal hoeft niet altijd individueel te zijn maar kan samenwerkend leren juist ondersteunen.

7 jaar geleden

julius Natrop Heb hem zelf ook heel handig en werkt super goed

7 jaar geleden

Jaap van der Meer De app doet het deze maand erg goed, staat met stip bovenaan. Ik ben wel benieuwd wie van de likers deze app al geïnstalleerd heeft en wat de eerste bevindingen waren?

7 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

68 reacties

Met Kahoot kun je online een toets of quiz maken en deze door de leerlingen laten invullen. Het student-response systeem werkt op elk apparaat. Het stelt je in staat om een seri...

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...