Open uri20130128 17110 sdz0g7

Prezi

App · Meerdere sectoren · Meer details

Maak, bewerk, presenteer en deel je prezi-presentaties. Omdat een prezi er anders uitziet dan een normale presentatie met slides, maak je hier vast indruk mee!

Soort
Creatie, Productiviteit, Instructie
Taal
Engels
Eindgebruiker
Leerkracht / Docent, Leerling / Student
Gemaakt door
Prezi Inc.

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Marc van Maastricht Het aardige van de Prezi-app, in vergelijking met de prezi-website, is zijn beperking. De app is ideaal om gefocust bezig te zijn met de inhoud: voeg snel teksten en afbeeldingen toe en al brainstormend leg je dan de basis voor een mooie prezi. Bijzaken als opmaak en extra opties voeg je dan later toe op de desktop of laptop. Overigens worden de mogelijkheden van de app door het prezi ontwikkelteam wel gestaag uitgebreid...

9 jaar geleden

Erna de Jonge Omdat de iPad geen flash kan afspelen heeft Prezi een speciale iPad app gemaakt. Deze (gratis app) kun je alleen installeren via de AppStore. Je krijgt via deze app toegang tot je Prezi account. Vervolgens kun je Prezi's bekijken en éénvoudige bewerkingen toepassen. Het is zelfs mogelijk om een Prezi via de app te maken. Maar (voorlopig) ben je nog wel beperkt tot het plaatsen van teksten en foto's. Een prezi die éénmaal gedownload is blijft op de iPad ook offline beschikbaar.

10 jaar geleden

Johan Siegers Helaas speelt de Prezi viewer app geen Flash af, net als de Smart Notebook app...

10 jaar geleden

Erna de Jonge @Johan Siegers Hoe bedoel je? Prezi heeft de Prezi app voor iPd juist ontwikkeld omdat de iPad geen flash kan afspelen en je dus via www.prezi.com geen prezi kunt maken en ook niet kunt bekijken. Met de Prezi viewer lees Prezi app for iPad kan dat dus wel! En daarom is deze app dus zo handig!

10 jaar geleden

Erna de Jonge Bedoel je dat de flash animaties niet worden afgespeeld via de app? Daar heb je wel een punt. De Smart Notebook app ken ik (nog) niet.

10 jaar geleden

Marc van Maastricht Voor in Prezi ingebedde flash-animaties werkt de Prezi-app uiteraard ook niet, maar voor die steeds zeldzamer gevallen is de Puffin-browser dan de oplossing.

9 jaar geleden

Erna de Jonge Hoera! De Prezi app staat er tussen!!!

10 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

0 reacties

Lees je tweets, post je tweets, volg mensen en maak lijsten.

0 reacties

Met deze app kun je je eigen Facebook account bijhouden en de updates van anderen lezen.