Omnidu

Omnidu

App · Speciaal onderwijs · Meer details

Omnidu is niet meer beschikbaar in de appstore. Maar de Omnidules zijn nu wel beschikbaar via de browser op de iPad. Omnidu is een omgeving met modules voor passend onderwijs. De content is gemaakt voor speciaal onderwijs, maar kan ook ingezet worden in het regulier onderwijs. Het is ook mogelijk om zelf Omnidules te maken. Omnidu is ook geschikt gemaakt voor dove- en slechthorende leerlingen. Je kunt onbeperkt Onmidules afspelen en 5 Omnidules maken.

Categorieën
Soort
Inhoud
Taal
Nederlands
Eindgebruiker
Leerling / Student
Gemaakt door
Eduware

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Marita Teunisse Dit platform is te benaderen via live.omnidu.nl. Sinds kort is het mogelijk om omnidules met gebaren te maken. Via het menu kun je filteren op rubriceren, begrippen, paren, zoekplaat, volgorde, verhaal of arrangement. Alle omnidule-vormen kun je gratis vinden in de onlinebibliotheek. Het zelf maken van een omnidule is makkelijk en de eerste 5 omnidules kun je maken in een gratis account. Aanrader dus.

meer dan 3 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

0 reacties

Spraak-app waarmee je je eigen content kunt creëren. Goed inzetbaar voor kinderen met communicatieve beperkingen.

0 reacties

Deze app vervangt een spraakcomputer. Helaas is hij nog niet beschikbaar in het Nederlands. Er kan wel zelf spraak toegevoegd worden.