512x512bb

Logo 3000

App · Meerdere sectoren · Meer details

Logo 3000 is een tool om de woordenschat van kinderen te vergroten. Alle 3000 woorden van de BAK-woordenlijst staan er in. Het is noodzakelijk om een abonnement op Logo 3000 te hebben en dan kan de bijbehorende app gebruikt worden.

Soort
Inhoud
Taal
Engels
Eindgebruiker
Leerling / Student
Gemaakt door
Wend BV

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Jelly Grootes Ik zou graag Logo 3000 op mijn I3Touch Digibord willen spelen met de kinderen. Ik kan nu de vertelplaten en clusterplaten bekijken, de woorden laten horen als je het plaatje aanklikt, maar de spelletjes kan ik niet op het touchscreen spelen omdat de plaatjes niet gesleept kunnen worden.

meer dan 4 jaar geleden

Marieke van Osch Heb je dit verzoek ook naar de makers van Logo3000 gestuurd? Want wij hebben dit platform niet gemaakt, wij rubriceren alleen de apps.

bijna 4 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

1 reactie

In deze app zitten heel veel prentenboeken: bekijk, lees en beluister de verhalen. Deze schaf je aan met in-app-aankopen. Speel de interactieve elementen. Maak vervolgens een fi...

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje aankleden, bouw een vogelhuisje voor de vogel die het koud heeft en gooi sneeuwballen.