Open uri20121206 2 wqwsme

Kenny HD

App · Primair onderwijs · Meer details

Met Kenny leren kinderen in een spelsituatie schrijfbewegingen, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie. Helaas is deze app niet meer beschikbaar voor installatie, maar omdat er veel leuke lesideeën zijn laten we de app in onze database staan. Zodat gebruikers die hem al hadden geïnstalleerd deze lesideeën kunnen blijven gebruiken. De links naar de app-store zijn vervangen door een link naar een YouTube-filmpje over de app.

Categorieën
Soort
Inhoud
Taal
Nederlands
Gemaakt door
Stichting Kennisnet

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Herman Idzerda Wat jammer! Het is echt een "legacy"-spelletje voor onze kinderen en ze vinden het echt heel jammer dat het er nu niet meer is. Is het mogelijk een betaalde versie op de stores te zetten?

6 jaar geleden

Marieke van Osch Hoi Herman, Kennisnet is de bouwer van deze game. Dus deze vraag moet je dan even bij Kennisnet stellen om een antwoord te krijgen.

6 jaar geleden

naomi wigtman wat is dit echt leuk wow

6 jaar geleden

Irma van Woerkom Heel jammer, maar de app "Kenny HD" is sinds 17 augustus niet meer beschikbaar vanwege bezuinigingen. Wie de app al had geïnstalleerd kan het gewoon blijven gebruiken. Het officiële bericht: "Vanaf 17 augustus 2015 is Kennisnet Kids niet meer beschikbaar. Kennisnet maakt als gevolg van bezuinigingen geen websites en spellen meer voor kinderen en gaat zich meer richten op de ondersteuning van onderwijsbestuurders."

meer dan 7 jaar geleden

Suzanne van der Greef Beste Peter, Wat vreemd. Ik heb nl zelf thuis een samsung tab 3 10.1 en daar staat en werkt hij gewoon op (android versie4.2.2). En ik heb een tab 2.0 en op school nog allerlei andere androids, waar hij ook op werkt.. Ik ben bang dat ik niet weet waar het aan ligt. Vergelijk eens welke android versies je op je beide tablets hebt??? Ik weet we dat dat ooit verschil kan maken. Ooit werkt een game niet meer na een nieuwe update van een besturingssysteem...

meer dan 8 jaar geleden

Peter Spapens Er staat bij mij ook versie 4.4.2 op, maar op 21 september is er een "grote" update geweest. Ik weet niet of het daar aan ligt. Ik kan het spel jiet eens downloaden, want in de google playstore krijg ik al de melding: uw apparaat is niet compatible met deze versie. Heel vreemd! Mijn kernel versie is nu: 3-4-34- 2841634

meer dan 8 jaar geleden

Peter Spapens Op de samsung tab 3 krijg ik de melding dat het spel niet compatible is met het apparaat....enig idee hoe dit op te lossen? Op de tab2 werkt hij wel.

meer dan 8 jaar geleden

Eveline Kaleveld Leuke app zowel voor jongste als oudste kleuters waar je goed de pengreep mee kunt oefenen.

meer dan 8 jaar geleden

Nicolette de Gooijer Goede en educatieve app voor jonge kinderen. Met schrijfpatronen, logische reeksen, ruimtelijke orientatie (breng Kenny naar de overkant over een bruggetje) sorteren en vooruit denken. En nog gratis ook.

bijna 9 jaar geleden

Katharina Van Kampen Populaire app. bij de leerlingen van groep 1-2-3

bijna 9 jaar geleden

gerton wikkers Kinderen moeten vooruit denken

9 jaar geleden

Jouri Horsthuis Echt n leuke en uitdagende app. ik Hoop dat Kennisnet de mogelijkheid vindt om deze app uit te breiden. hij is nog wat kort/klein.

bijna 10 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

App om de schrijfletters en cijfers te leren schrijven (verbonden schrift), inclusief hoofdletters.

App om woordenschat te oefenen rondom het thema de de zee.