Open uri20130107 2 17ljihe

Flora NL - Heukels' Interactieve Flora van Nederland

App · Meerdere sectoren · Meer details

Leer meer over de 2000 planten in Nederland. Herken ze en ontdek waar ze voorkomen.

Soort
Inhoud
Taal
Nederlands, Engels
Eindgebruiker
Leerling / Student
Gemaakt door
ETI BioInformatics

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Jo Louppen Op de vraag of er een versie komt die geschikt is voor iOS 11.#.# geeft de ontwikkelaar van de app het volgende antwoord: Door nieuwe technologische ontwikkelingen kan via websites voor gebruik met smartphones en tablets nagenoeg dezelfde functionaliteit worden geboden als met apps. Deze websites hebben een aantal voordelen ten opzichte van traditionele apps, waaronder een betere vindbaarheid van de aangeboden informatie. Ook zijn de kosten lager zodat er niet meer betaald hoeft te worden voor toegang, wat bij apps wel het geval was. Naturalis heeft daarom besloten de focus te verleggen van apps naar online determinatiesleutels zodat een grotere groep gebruikers kan worden bereikt. De meeste determinatiesleutels worden dus niet langer aangeboden in de app stores. Voor huidige gebruikers van deze apps verandert er op korte termijn niets. De apps worden niet meer geupdate maar al geïnstalleerde apps blijven op de smartphone werken en kunnen ook opnieuw worden geïnstalleerd. Er wordt echter niet gegarandeerd dat ze blijven werken bij nieuwe versies van het besturingssysteem of nieuwe modellen telefoons. Naturalis zal determinatiesleutels gaan aanbieden via het online platform Linnaeus NG. Dit is een content management systeem voor soortsinformatie ontwikkeld en beheerd door Naturalis. Meer informatie over deze software is te vinden op linnaeus.naturalis.nl . In samenwerking met EIS zijn al veel Soortzoekers op deze manier online beschikbaar gemaakt en de komend tijd wordt het aanbod nog uitgebreid met veel nieuwe sleutels.

een maand geleden

Marieke van Osch Deze app is momenteel niet beschikbaar in de app-store. Wij hebben geen idee of deze nog weer beschikbaar wordt gemaakt.

2 maanden geleden

Louis Sauter Wanneer wordt de Heukels app voor de nieuwe iOS bijgewerkt? Ik zit met smart te wachten.....

6 maanden geleden

Marieke van Osch Wij hebben helaas geen informatie over updates die gepland staan, voor antwoorden op die vraag moet je contact opnemen met de bouwers van de app.

2 maanden geleden

Eddy Janssens Volgens Apple zou deze app niet meer werken bij de volgende update van ios. Komt er een upgrade hiervan ?

7 maanden geleden

Marieke van Osch Wij hebben helaas geen informatie over updates die gepland staan, voor antwoorden op die vraag moet je contact opnemen met de bouwers van de app.

2 maanden geleden

Bekijk ook deze apps

Ervaar de natuur en ga op ontdekkingsreis met de app van Natuurmonumenten.

1 reactie

Ontdek dieren die je voorheen nooit kende met mooie filmpjes met deze Artis-app.