512x512bb

die niet

App · Meerdere sectoren · Meer details

App waarbij je continu verschillende plaatjes voorgeschoteld krijgt en moet kiezen welke er niet bij hoort. Werkt heel goed voor leerlingen waarbij de woordenschat vergroot moet worden (bespreek dan wel waarom die er niet bij hoort).

Soort
Inhoud
Taal
Nederlands
Eindgebruiker
Leerling / Student
Gemaakt door
Gottmer Uitgevers Groep B.V.

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Wendy Kuiters In deze app moet je steeds raden welke van de drie plaatjes er niet bij hoort. Dit spel leert kinderen spelenderwijs verbanden leggen. Je kunt het alleen maar ook samen spelen. Er zijn 4 verschillende niveaus. Wijs hem aan en je hoort een verrassend geluidje. Het laat je gelijk horen of je het goed gedaan hebt of niet. Er zijn steeds weer nieuwe en originele beeldcombinaties, zodat je uitgedaagd blijft. De plaatjes zijn mooi en duidelijk. Elke pagina heeft een rustige achtergrond. In de begeleiding is het wel belangrijk dat je de kinderen niet meteen laat drukken, maar vraagt waarom ze denken dat dat plaatje er niet bij hoort. Hiermee daag je ze uit om verschillen en hun redeneringen onder woorden te brengen.

meer dan 4 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

1 reactie

In deze app zitten heel veel prentenboeken: bekijk, lees en beluister de verhalen. Deze schaf je aan met in-app-aankopen. Speel de interactieve elementen. Maak vervolgens een fi...

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje aankleden, bouw een vogelhuisje voor de vogel die het koud heeft en gooi sneeuwballen.