Open uri20130204 11130 vvst78

Connectro

App · Meerdere sectoren · Meer details

Met deze app kun je als leerkracht/docent heel gericht educatieve sheets (vellen) maken die doen denken aan het vroegere Electro. Ook de leerlingen kunnen dit, bijv. als extra activiteit (plusopdracht). Maak via de website connectro.org een eigen sheet (vel) over een (educatief) onderwerp en speel het spel via de app of de website connectro.croon.nl.

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Sytske Westerbeek Waar kan ik deze app vinden? Op mijn laptop kan ik hem niet downloaden, want Windows en op mijn iPhone staat hij niet in de AppStore…….

meer dan 2 jaar geleden

Marloes Ammerlaan Is deze app ook goed te gebruiken in groep 1/2?

meer dan 3 jaar geleden

Sipke Ruijter Opeens hadden mijn mavo 2 jongens alle moeilijke woorden goed op de toets. Zonder te leren zeiden ze, alleen heel veel het spelletje gedaan. Maakt u er voor volgend hoofdstuk weer een?

meer dan 8 jaar geleden

Johan Siegers Was ik al mee bezig ;)

9 jaar geleden

Johan Siegers Onbegrijpelijk dat er nog steeds zo weinig mensen de mogelijkheden van deze app hebben ontdekt, of ligt dat aan mij? Mijn groep is er gek op, omdat je ook zelf opdrachtvellen kunt maken :)

9 jaar geleden

Thijs de Vries Als je er nou een (aantal) lesidee(ën) bij plaatst, wordt de app zeker meer bekeken en misschien wel gebruikt. :)

9 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

Ontdek de dieren op aarde en luister naar alle dierengeluiden.

0 reacties

De Bee-Bot app doet in grote lijnen hetzelfde als de Bee-Bot vloerrobot. Met deze grappige robot in de vorm van een bijtje kunnen kinderen een route programmeren via de pijltjes...