Open uri20130206 11146 zuskfd

ClassDojo for Teachers

App · Meerdere sectoren · Meer details

Met deze app kan het klasseklimaat op sociaal emotioneel niveau in kaart gebracht worden. Door gedrag in kaart te brengen kan het positief beïnvloed worden.

Soort
Productiviteit
Taal
Engels
Eindgebruiker
Leerkracht / Docent, Begeleider
Gemaakt door
Class Twist Inc

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

joel rosenkamp leueueueueuk

meer dan 5 jaar geleden

Gerrald Koetsier Het draait in deze app om het stimuleren van gewenst gedrag en het voor de leerling inzichtelijk maken van (eigen) gedragingen. Het werkt zeer motiverend voor de leerlingen en is bijzonder effectief. Vooral wanneer het "eigen" wordt gemaakt door de leerlingen accounts te geven waarmee ze hun eigen avatar kunnen ontwerpen.

meer dan 7 jaar geleden

Johan Siegers Van collega Martijn K gehoord dat deze app je goed kan helpen bij het volgen van leerlingen w.b. gedrag, etc. Gelijk ingericht ... Aanbevolen!

meer dan 8 jaar geleden

Arrienne van Vulpen Ik ben deze week gestart met deze app. Ben benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers.

meer dan 8 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

68 reacties

Met Kahoot kun je online een toets of quiz maken en deze door de leerlingen laten invullen. Het student-response systeem werkt op elk apparaat. Het stelt je in staat om een seri...

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...