Open uri20130228 7598 fy1k0p

Beter Spellen

App · Meerdere sectoren · Meer details

App om spellingsvaardigheden te verbeteren. Met uitleg waarom een antwoord niet goed is. Je oefent op drie niveaus van de referentiekaders van Meijerink.

Soort
Inhoud
Taal
Nederlands
Eindgebruiker
Leerling / Student
Gemaakt door
Noordhoff Uitgevers BV

Wil je reageren? Log in of meld je aan.

Marije Wiersma Als er in de omschrijving van de app al een spelfout staat, haak ik af.

meer dan 7 jaar geleden

Juliette Eekhof Beter spellen gebruik ik voor leerlingen van groep 7 en groep 8. Voor kinderen van eind groep 6 enbeging groep 7 gebruik ik "Beetje spellen". Dit is geen app maar een website.

9 jaar geleden

Juliette Eekhof Maak als leerlracht voor de leerling een account aan. Gebruik het e-mail adres van de leerling of de ouders. Voer zelf een wachtwoord in en vraag de leerling dit niet te veranderen zonder toestemming van de leerkracht. Wel de ouders inlichten over het gebruik van het e-mailadres en vertel erbij dat het e-mailadres door de site nergens anders voor gebruiikt wordt.

bijna 10 jaar geleden

Marleen Jonkers Je moet een account met mailadres aanmaken en je krijgt een dagelijkse uitnodiging voor de test. Ik vind het er in eerste instantie minimalistisch uitzien.

meer dan 10 jaar geleden

Bekijk ook deze apps

0 reacties

Met deze toets train je voor de officiële Cito-rekentoets op 2F en 3F niveau (VO en MBO). De app is gemaakt door de makers van de methode Rekenblokken.

Deze app is ideaal voor NT2-leerlingen en leerlingen die net in Nederland zijn. Binnen de app kan de taal worden ingesteld op de moedertaal van de leerlingen (bijvoorbeeld het A...