Apps zijn een geweldige aanvulling op de bestaande leerstof

Op eduapp vind je veel educatieve apps en inspirerende lesideeën, inclusief tips voor thuis.Over Eduapp

Eduapp is een webportal voor het vinden, delen en ontdekken van apps voor educatieve doeleinden. Veel scholen hebben al tablets of overwegen de aanschaf om deze in de klas in te zetten. Maar hoe zit het met de didactische inzet van tablets in de klas? Kijk je alleen naar de methode of ga je ook echt aan de slag met apps? En als je aan de slag gaat met apps, welke dan en hoe zet je deze didactisch in? Op al deze vragen is er nu een antwoord: Eduapp.

Why-about


Verrassende mogelijkheden apps

Apps kunnen goed helpen bij de ontwikkeling van kinderen. Er zijn heel veel apps met inhoudelijke informatie, maar het is ook eenvoudig om met behulp van apps je eigen creaties (bijvoorbeeld film en video) te maken en hiervan te leren. Voor bijna ieder onderwerp is wel een app te vinden Laat je verrassen!Kennis vinden en delen op Eduapp

Op Eduapp kun je niet alleen apps (Apple iOS, Android en Windows 8) vinden, maar ook beschrijven hoe deze ingezet kunnen worden in de vorm van lesideeën. Op dit sociale platform werk je niet alleen. Volg interessante personen (bijvoorbeeld binnen je vakgebied of sector) en wissel samen kennis uit. Zo maken wij met elkaar een landschap waarin het leren met apps een ontdekkingsreis is waar we allemaal van kunnen genieten!

Why-notifications

Wat anderen zeggen over Eduapp

Wei

Stefan van der Weide

Docent op het Stad & Esch

"Overzichtelijk, snel en gebruiksvriendelijk. Leuke sociale laag. Eduapp heeft alles in zich om een prachtig platform te worden."

Bekijk het profiel van Stefan op Eduapp

Martine_met_ipad

Martine den Engelsen

Rekenspecialist

"Eindelijk een tool waarin iedereen aan de slag kan gaan met educatieve apps. Leren van en met elkaar op een handige manier. Het aanmaken van een eigen profiel en lijstjes gaat heel makkelijk. Dit gaat een platform worden waar leerkrachten, ouders en iedereen die iets met onderwijs heeft, gebruik van gaat maken."

Bekijk het profiel van Martine op Eduapp

Ook educatieve apps vinden en inspirerende lesideeën ontdekken?

Meld je nu gratis aan!
16617
profielen actief
op Eduapp

Weten of Eduapp ook iets voor jou is?

Lees meer