Over ons

Professionals met een gezonde passie voor innovatie en onderwijs.


Het team

Goed onderwijs gaat met zijn tijd mee en is relevant voor iedere leerling of student. Maar het vormgeven van goed onderwijs is niet makkelijk. Vooral niet in een periode waarin ontwikkelingen steeds sneller gaan. Daarom zijn we Eduapp gestart. We helpen leraren bij het vinden en maken van nieuw innovatief lesmateriaal met behulp van apps. Lesmateriaal dat aansluit bij de ontwikkeling van de leerling en student van nu. Samen zorgen voor goed onderwijs!

Vol passie zet het Eduapp-team elke dag een stap dichterbij vernieuwend onderwijs. Eduapp is in 2012 opgericht door Richard Bergmans, Thijs de Vries en Marieke van Osch.

Zij krijgen inhoudelijk ondersteuning van de ‘Eduapp Experts’. Lees meer over onze Eduapp Experts

Mariekemove-jpg-klein
Marieke van Osch
Didactiek & communicatie

Marieke, onderwijskundige, is begeleider van vele scholen die nu iPad-pilots gestart zijn. "Ik zie dat lang niet alle leraren de stap weten te zetten van het gebruiken van een leuk appje naar daadwerkelijke implementatie in een leerlijn met apps. Met Eduapp gaan we hen helpen dit wel waar te maken."

06 26028500 | marieke@eduapp.nl | Eduapp profiel

Thijs_de_vries_302a_-_chang_lores
Thijs de Vries
Design & platform

Thijs, interactie ontwerper en gamification expert, past precies in het plaatje van Eduapp. "Het is fantastisch om als ontwerper voor zo'n mooie doelgroep als het onderwijs werkzaam te zijn. Het is voor mij de uitdaging om door middel van goed ontwerp en gamification de community binnen Eduapp actief te krijgen."

thijs@eduapp.nl | Eduapp profiel

Avatar_vietnam
Jaap van der Meer
Development

Jaap is sinds jongs af aan met computers en programmeren bezig. Na zijn studie Technische Informatica aan de TU Delft begon Jaap professioneel met het bouwen van web applicaties. "Ik kom uit een onderwijsfamilie, dus het bouwen van een educatief platform als Eduapp spreekt mij enorm aan. De samenwerking binnen het team van Eduapp is erg leuk, iedereen heeft zijn specialisme, wat samen een slagkrachtig team oplevert."

Eduapp profiel

Thijs_de_vries_302a_-_chang_lores
Thijs de Vries
Onderwijskundig Stagiair

Joeri is onderwijskundig stagiair bij Eduapp. Hij specialiseert zich in de professionalisering van teams en de mogelijkheden die technologische middelen daarbij bieden. "Eduapp is voor mij de schakel tussen die werelden. Mijn ambitie bij Eduapp is ervoor te zorgen dat een nog bredere doelgroep van deze mogelijkheden kunnen profiteren.”

Eduapp profiel


Ontmoet onze experts

Eduapp Experts zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van de didactische inzet van apps. Vaak zijn zij gespecialiseerd in een bepaald vakgebied of een specifieke doelgroep.

Florina_macrofotografie_met_koe-eduappprofielfoto Mt-icon
2012kaleveld_eveline Mt-icon
Martine_met_ipad Mt-icon
Img_0149 Mt-icon


Ook Eduapp Expert worden?
Wij zijn continue op zoek naar nieuwe vrijwillige (onderwijs)deskundigen die ons kunnen helpen bij het creëren van een nieuw en inspirerend educatief landschap met apps! Neem contact met ons op voor meer informatie over het Eduapp Expert-programma.

Ook educatieve apps vinden en inspirerende lesideeën ontdekken?

Meld je nu gratis aan!